Vis filter

Viser alle 14 resultater

Sorte havefliser

Sorte fliser er et populært og stilsikkert valg. De sorte fliser bliver produceret i forskellige tykkelser hvilket gør at man både kan bruge dem i indkørsler og terrasser.

Sorte fliser udendørs

Vores sorte fliser er alle produceret i det man kalder 2-lagsbeton. 2-lagsbeton betyder at ens flise består af 2 lag; et grov i bunden og et fint i toppen. Det fine lag i toppen gør at flisen ser ekstra fin ud og giver et ekstra fint resultat.

Hvordan bliver fliser sorte?

Sorte fliser bliver produceret ved at der bliver tilført sort farvestof ved produktionen af fliserne. De sorte havefliser får en gennemfarvning hvilket betyder at flisen er sort hele vejen igennem.

De sorte fliser bliver også kaldt for; Sort / Antracit, antracit eller koks. Det er svært at lave en betonflise helt sort og dermed er navnet også ændret over tiden til antracit eller koks.

Den eneste måde man kan få en helt sort flise, er ved at give dem en sort coating hvilket tilføjer et mørkt lag som dog slides af med tiden.

Stort udvalg af sorte betonfliser

Sorte fliser fås i en række forskellige ”modulmål”. Vi beregner hvert modulmål som et mål som en flise går op i. Herunder har vi listet de forskellige sorte fliser der i modulmål.

Falmer ens sorte fliser?

Vi bliver ofte spurgt om de sorte fliser falmer og hvor meget man kan regne med? Ens fliser uanset farve vil med tiden falme og ens sorte flise vil også med tiden blive mere grå, men man vil dog altid kunne se at flisen ikke har været gå.

Har du spørgsmål eller vil du gerne se sorte fliser?

Det kan være svært at vælge ud fra et billede om man skal vælge sorte eller grå fliser, derfor er du mere end velkommen til at besøge vores udstilling hvor vi du kan se både grå og sorte fliser. Har du spørgsmål eller andet er du mere end velkommen til at kontakte os på 97491452 eller på [email protected]