Vis filter

Viser alle 13 resultater

Viser alle 13 resultater

Letvægtskrukker til haven

Letvægtskrukker er flotte og funktionelle krukker som både kan bruges indendørs og udendørs. Alle letvægtskrukker er lavet af letvægtsmaterialer som gør dem nemme at flytte rundt med hvis ens planters behov skifter. Derfor er letvægtskrukker et alsidig valg, hvis man gerne vil flytte og eksperimenter med sin indretning og planter.

Stort udvalg af letvægtskrukker

Vores udvalg af lette krukker er i mange forskellige typer og størrelser. Så er du på udkig efter en rund, firkantet eller oval krukke finder du det i vores sortiment. En del af vores letvægtskrukker kommer uden hul i bunden og vi anbefaler at man borer et hul i bunden hvis man skal bruge den udendørs.

Indendørs letvægtskrukker

Indendørs letvægtskrukker skaber et hyggeligt miljø, da de både kan bruges opbevaring, men også bruges til at plante blomster og grønne planter. De smukke krukker kan bl.a. Bruges til at have blomster eller urter tæt på køkkenet, så har man altid friske urter ved hånden.

Udendørs letvægtskrukker 

Vores udendørs letvægtskrukker er en nem måde at bringe liv og farve ind i ens have, altan eller terrasse. Krukkerne er lavet af bestandigt materiale som kan modstå vejr og vind. Letvægtskrukkerne er lette at flytte rundt med så man nemt kan justere sin indretning efter ens behov. Letvægtskrukkerne kan altid bruges til at plante blomster og grøntsager.

Så uanset om du skal bruge en letvægtskrukke til indendørs eller udendørs brug er der en krukke til dit behov. Letvægtskrukker er et populært valg da de kan bruges til begge og ikke er lige så tunge som krukker af andre materialer.

Skal du have hjælp til valg af krukker?

Har du spørgsmål vedrørende vores letvægtskrukker er du mere end velkommen til at kontakte os på 9749 1452 eller på [email protected]. Hvis du gerne vil se vores forskellige modeller, er du mere end velkommen i vores store indendørs udstilling hvor vi har flere af modellerne udstillet. Du er også velkommen til at afhente krukkerne i vores butik.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan rengøres letvægtskrukker?

Letvægtskrukker er nemme at rengøre og kan nemt rengøres med varm vand og våd klud.

Hvad er krukkerne lavet af?

Mange af vores letvægtskrukker er lavet af 100% genbrugsmateriale. Krukker er lavet af genbrugsplast fra plast opsamlet fra havet samt kork. De andre letvægtskrukker er lavet af glasfiber eller plastik.

Holder letvægtskrukker?

Letvægtskrukker er frost resistente og uv resistente

Hvilke letvægtskrukker kan bruges hvor?

Inde på hver enkel model står der om der er bundhul eller ikke.