Vis filter

Viser 1–30 af 350 resultater

Viser 1–30 af 350 resultater

Tilbehør til din hegnsløsning

Vi har samlet vores forskellige tilbehør til at færdiggøre hegnsløsninger. Vores forskellige tilbehør er samlet i kategorier så det er nemt at få en overblik over de forskellige tilbehør.

Tilbehør til hegn er en vigtig del af enhver hegnsløsning. Tilbehør bruges ofte til opsætning af nye hegn, men bruges også til at eksisterende hegn eller til at friske det gamle op.

Betonstolper

I vores kategori betonstolper finder du forskellige typer betonstolper som kan bruges til hegnsløsninger. Vores betonstolper fås både med og uden falser samt med hylse i toppen til at montere noget ovenpå.

Se betonstolper til hegn

Stålstolper

Vi har samlet vores forskellige stålstolper i kategorien ”stålstolper”. Vores stålstolper fås i forskellige størrelser og fås uden u-skinner hvis man har brug for en hel stålstolpe.

Stålstolperne passer til vores forskellige hegnsløsninger.

Køb stålstolper til hegn

Betonbundplader

Bundplader giver en beskyttende bund til ens hegn og anbefales at bruges til stort set alle hegnsløsninger. Vi har plader til hegn i forskellige typer og størrelser.

Se plader til hegn

Træstolper

Find forskellige størrelser og farver af træstolper i denne kategori. Her finder du bl.a. sortmalet, hvidmalet eller klassiske trykimprægneret stolper. Vores træstolper fås både med falser og som hele.

 

Se vores forskellige træstolper til hegn

Alu stolper

Alu stolper er populære stolper som bruges til vores tynde komposithegn. Alu stolperne er lavet af aluminium består af en universel stolpe som kan bruges både til h-stolpe, ende og hjørne.

Se vores alu stolpe her.

Havelåger og porte

Alle vores hegnsløsninger kan laves med forskellige havelåger og porte. De forskellige porte og havelåger fås i forskellige højde og bredder så der er noget til dit projekt.

 

Se havelåger og porte til hegnsløsninger

Afdækningsprofiler

Afdækningsprofiler giver en flot afslutning på ens hegn. Vores forskellige afdækningsprofiler er lavet og formet efter vores forskellige hegnsløsninger. De forskellige afdækningsprofiler fås i forskellige længder og kan skæres til.

 

Køb smukke afdækninger til hegn

Vægbeslag / u-skinner

Leder du efter en løsning hvor man kan skrue beslag på en væg så man slipper for en stolpe op ad væggen? Så kan du finde vores forskellige vægbeslag her. Du finder også u-skinner som både kan monteres på stålstolper, betonstolper og kan bruges som rammer.

 

Se beslag til vægge og rammer

Stolpehætter

Find over 10 forskellige stolpehætter til træstolper. De forskellige stolpehatte fås til træstolper og er beskrevet hvilken størrelse træstolpe de passer til.

 

Se vores forskellige stolpehatte til træstolper

Stolpefødder

Stolpefødder bruges ofte når man ikke vil støbe stolper fast. Stolpefødder findes til vores forskellige stolpetyper så det er muligt at få en løsning efter ens projekt.

Her er vores fødder til stolper

Stolpebeton

Stolpebeton bruges når man skal støbe stolper. Stolpebetonen gør det nemt at sætte stolper samt.

 

Køb beton til træstolper, stål og betonstolper

Beslag og skruer

Beslag og skruer er en vigtig del når man skal montere ens hegnsløsning. Herinde finder man de forskellige produkter som ofte bruges når man skal sætte hegn op.

 

Se beslag og skruer til vores forskellige hegnsløsninger

Pleje af hegn

Leder du efter produkter til at pleje og vedligeholde ens hegnsløsninger kan du finde dem her. Vores forskellige produkter er lavet til vores forskellige hegnsløsninger, men kan også bruges til andre løsninger.

 

Se vores produkter til at pleje hegn

Skal du have hjælp til at vælge det rigtige tilbehør?

De rigtige produkter og tilbehør til ens hegnsløsninger er vigtigt når man sætter hegn op. Har du derfor spørgsmål eller leder efter specielle produkter er du velkommen til at kontakte os.

Vi kan kontaktes på [email protected] eller på 97491452.