Vis filter

Viser alle 8 resultater

Styrke og elegance med TrendLine Fliser

TrendLine serien skiller fra ud fra normale fliser ved at blive lavet med granittilslag i toppen. TrendLine serien repræsenterer dermed en fusion mod 2 populære belægninger; beton og granit. TrendLine fliserne har granittens skønne udseende med betons styrke.

Hver TrendLine flise er kendetegnet ved et specielt granittilslag i toppen, der giver en rustik og granitlignende overflade. Tilslaget giver visuelt et helt anderledes udseende end en klassisk betonflise.

Overfladebehandlet for minimalt vedligehold

Fra fabrikken kommer TrendLine fliser overfladebehandlet – det minimerer risikoen for kalkudfældninger og gør vedligeholdelsen til en leg. Denne behandling sikrer, at fliserne bevarer deres skønhed og funktionalitet gennem mange år. Flisen kan løbende overfladebehandles for at bibeholde deres udseende.

TrendLine serien er også robust og modstandsdygtig hvilket gør den ideel til det danske vejr. Fliserne kræver minimal vedligeholdelse, hvilket gør dem til en praktisk løsning til hjemmet.

Formater og størrelser

TrendLine serien tilbyder en bred vifte af forskellige størrelser:

  • 40,5×40,5 cm
  • 60,5×60,5 cm
  • 40,5×80,5 cm

Det gør at du får en alsidig belægning som kan bruges til stier og terrasser. Størrelserne gør også at det er muligt at kombinere forskellige størrelser og få en unik og flot belægning.

Serien er 4 cm tykke hvilket betyder de kun kan bruges til områder uden kørsel dvs. terrasser og gangstier.

­­

TrendLine fliserne kommer i de smukke farver:  Sort flammet og grafitgrå.

Den sort flammet minder om en mørk granit farve hvor grafitgrå minder om en gråblå flise.

Kvalitet der holder

Fliserne er alle CE-mærkede og fremstillet i overenstemmelse med EN 1339 standarderne, hvilket garanterer dig et produkt af højeste kvalitet. Denne certificering er din sikkerhed for at du vælger et produkt, der lever op til de strengeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Levering af TrendLine fliser

TrendLine fliser bliver efter produktion stablet på paller og leveres i hele landet. Vi tilbyder fri fragt, når du køber 6 tons eller den afgivne mængde for inde på det enklte produkt. Det gælder også, hvis du vælger at købe en blanding af forskellige fliseprodukter, bare det når op til 6 tons.

Når TrendLine fliserne er færdigproducerede og korrekt hærdet, bliver de som sagt stablet på paller. Det sikrer, at vores chauffører nemt og effektivt kan læsses af ved levering. Har du specielle behov? Så kan du angive dem i kommentarfeltet når du lægger dine fliser i indkøbskurven. Chaufførerne vil gøre deres yderste for at imødekomme dine ønsker.

Vores levering er standard med kranbil eller truckbil, men hvis det er en mindre levering, benytter vi os af fragtmand med palleløfter.