Vis filter

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater

Hollændersten græsarmering – idel til indkørsler og parkeringspladser

Vores hollændesten er som sagt yderst populær løsning til store arealer såsom parkeringspladser og brandveje, men kan også bruges i private indkørsler og gangstier.

Med et græsareal dækning på 75% giver stenen et stort græsareal med meget lidt beton. Den er designet med 4 knopper hvor græsset både kommer i siderne og midten. Stenen har 20 cm i bredde og længde, og fås i både 7,5 cm tykkelse og 10 cm. Det gør det muligt at vælge den tykkelse du har behov for.

Passer til serier og moduler

Hollændersten har som sagt en bredde på 20 cm og en længde på 20 cm. Det der gør den populær er fordi den passer til de tilhørende sten i hollænderserien, men at den også passer til sten der går op i målet 20 cm, det gør at de nemt kan bruges med de fleste flisestørrelser.

Hurtig og præcis levering

Vores hollændersten græsarmering leveres på paller, enten med kranbil eller truckbil, afhængigt af ordrens størrelse. For mindre ordrer, der ikke overstiger en palle, benytter vi typisk af danske fragtmænd som bruger palleløfter. Hvis du har specielle ønsker til leveringen, kan du skrive dem i kommetarfeltet i kurven.

Hvis du gerne vil afhente stenene selv, kan du gøre det på vores lager i Ulfborg. Vi anbefaler at du bestiller dem på forhånd for at sikre, at den ønskede mængde er tilgængelig. Ved afhentning kan du få stenene læsset eller tage dem løst fra pallen. (Så undgår du en palle)

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg bruge hollændersten græsarmering?

Du kan bruge hollændersten græsarmering til bl.a. indkørsler og parkeringspladser – alt efter tykkelse.

Hvor stort er græsarealet?

Græsarealet for hollændersten græsarmering er ca 75%