Din kurv
Hurtig levering 〡 +2000 Produkter 〡 4,6 stjerner
Brug for hjælp? 97491452 / post@staby-fliser.dk

Velkommen til staby fliser & hegn

OM STABY FLISER OG HEGN

Vi er et familiejet selvskab, som har leveret fliser siden 1968, vi har derfor fejret 50 års jubilæum i branchen. Vi leverer fliser i et utal af variationer og farver, og hvad enten du skal bruge fliser til din indkørsel, havegang, terrasse eller vej har vi et stort udvalg . Det gælder naturligvis også hvis du søger en erhvervsløsning. 
Alle vores fliser og belægningssten er Trekant mærket efter Betonvare Kontrollens højeste krav. 

Udover fliser producerer vi ligeledes forskellige typer havehegn, der kan leveres med både beton, stål og træstolper. Desuden importerer vi granitartikler som f.eks. kantsten, brosten, granitfliser, trapper og diverse havekunst, krukker, figurer og vandsten. 

2000 M2 UDSTILLING

Du er velkommen til at kigge forbi vores udstilling i Ulfborg, hvor vi har Danmarks støreste indendørs udstilling af bl.a. fliser, hegn og havepynt. 
Vi står altid klar med gode råd og proffessionel vejledning i vores åbningstider.

Der er adgang til udstillingen alle dage fra 09:00-21:00 

HISTORIEN

Richard Lauridsen startede Staby Fliser & Hegn i sin garage i Staby, i 1968 hvor han producerede fliser og leverede dem rundt i Vestjylland. I 1989 overtog Richard Lauridsens søn John Lauridsen Staby Fliser & Hegn og er i dag den nuværende direktør. Fabrikken flyttede i 1994 til Ulfborg hvor den i dag er placeret. I år 2023 er 3. generation Martin Lauridsen på vej ind i firmaet. 

WEBSHOPPEN

Udover at være tilstede i Ulfborg har vi en stor webshop der danner ramme om vores butik i Ulfborg. Webshoppen har alle vores produkter. Målet med hjemmesiden er at danne et univers hvor du kan finde inspiration, havetips og gør det selv guides. 
Vi udarbejder næsten alt content til siden selv, indholdet bliver udarbejdet efter branchen normer og regler så vi er sikre på indholdet er rigtigt. 

GRATIS OPBEVARING

Opbevar i op til 8 uger

HURTIG LEVERING

Indenfor 3-5 dage

KUNDER ELSKER OS

4,6 på trustpilot

SIKKER BETALING

Visa / MasterCard / Mobilepay