Vis filter

Viser 1–30 af 79 resultater

Viser 1–30 af 79 resultater

Fuglebad i haven

Den bedste måde at tiltrække vilde fugle til din have på med vores smukke fuglebade. Vores fuglebade er bl.a. udskåret af ægte granit og fås i både store og små størrelser samt med og uden stilfuld sokkel, uanset hvilken type man vælger, vil det give et smuk præg på ens udendørs område. Et fuglebad er en fantastisk måde at give fuglene i haven et sted at bade og drikke. Det er et nemt, simpelt og billigt haveprojekt, som alle kan gøre, og det kan være en stor fordel for haven.

Hvilken type fuglebade kan man få?

Når man vælger et fuglebad, er de typiske valg granit, beton eller metal. Man vælger ofte de materialer fordi de er vedligeholdelsesfrie og passer til stort set alle haver. Det er vigtigt at man vælger et fuglebad der er dyb nok til at der kan være vand så fuglene kan drikke af det. Vi har en bred række af forskellige fuglebade i forskellige størrelse og med og uden fod. Så er du på udkig efter et fuglebad på fad eller et stort fuglebad har vi det i vores sortiment. Uanset om du ønsker et enkeltstående lille fuglebad eller et større fuglebad med sokkel har vi det hele.

Fuglebad granit

Vores fuglebad til haven er udover at være i mange forskellige modeller også utrolig smukke. Alle vores granit fuglebade er alle håndlavet og er derfor unikke fra fuglebad til fuglebad. Vores fuglebade er utrolig nemme at vedligeholde. De glatte overflade med polerede skål er nemme at rengøre og fjerne affald fra, men den grove skål giver et mere naturligt udseende.

Fuglebade i granit er det mest populære valg fordi man får en unik sten som kan holde ens levetid. Fuglebade i granit fås også i mange forskellige nuancer og er skabt i unikt naturmateriale

Tips til at holde fuglebadet rent

Når du har sørget for, at der er frisk vand i fuglebadet, er det vigtigt, at du holder det rent. Det er en god ide at fjerne eventuelle blade og andet affald, som kan have samlet sig i vandet. Det er også en god ide at skylle fuglebadet ud med rent vand en gang imellem.

Jo mere du passer din fuglebad jo flere fugle vil der komme og nyde badet.

Hvilke farver kan jeg få fuglebadene i? 

Vores fuglebad fås i forskellige farver alt efter hvilket materiale man vælger. Vores fuglebad fås i både keramik, metal og granit. 

Granit er den mest kendte og kommer i samme farver som man kender fra eksempelvis en granittrappe, chaussesten, kantsten granit og brosten. 

De keramiske fuglebade fås i farver som man mest kender fra krukker. Det kan være i bl.a. grøn, blå og sort. 

Derfor skal du vælge et fuglebad til haven

Fuglebade giver som tidligere nævnt et flot element til ens have som også er funktionel fordi det tiltrækker fugle og liv til haven. Så du skal ikke kun tilføje et fuglebad til for at skabe et flot element, men også for at tiltrække vilde fugle og smådyr så de kan få noget at drikke og bade.

Så hvis du vil tilføje et smukt og funktionelt element, så behøver du ikke kigge videre. Med vores robuste og smukke fuglebade får du en tidløs tilføjelse til haven som holder i årtier.

Leder du efter andet flot havepynt til at kombinere med dit fuglebad kan du finde det i vores oversigt. Det er meget populært at kombiner et fuglebad med små pynte fugle eller en vandsten.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvor skal man sætte sit fuglebad?

Fuglebad kan placeres overalt i haven. Du kan løbende holde øje med om der kommer fugle til badet, ellers er det muligt at flytte det for at finde den optimale placering. Det er muligt at tilføje føde ved fuglebadet for at tiltrække flere fugle.

Hvilke arter vil besøge fuglebadene?

Der er mange forskellige fuglearter, der oftest besøger fuglebad. Det kan være alt fra mejser, svaler, musvitter og lærker til duer, måger og skader. Det er også muligt, at du kan se andre fuglearter, som ikke er så almindelige. Det er derfor en god ide at holde øje med fuglebadet, så du kan se, hvilke fugle der besøger det.

Hvorfor bruger fugle et fuglebad?

Det er et godt spørgsmål, og svaret er, at fugle har brug for fuglebad til at holde sig ren og frisk. Fuglebad er en stor fordel for fugle, da det hjælper dem med at holde deres fjerdække rene og glatte. Det hjælper også fuglene med at holde deres kroppe kølige og friske, hvilket er vigtigt for deres overlevelse.

Hvis du har en have, er det en god idé at installere et fuglebad.