Vis filter

Viser 1–30 af 252 resultater

Viser 1–30 af 252 resultater

Store vægfliser

Størrelsen på dine vægfliser kan have stor indflydelse på rummets udseende. De store fliser kan være med til at fremhæve rummet størrelse, hvor mindre fliser kan give en mere intim følelse i rummet.

De store fliser er blevet er populært valg når man skal vælge vægflise. De fås i mange forskellige størrelser om det er rektangulær eller aflange fliser. De aflange fliser kan bruges på forskellige måder, både til hvor de står op eller lægger ned samt i forbandt.

De mest populære størrelser på vores store vægfliser er:

  • Vægfliser 60×60
  • Vægfliser 60×120

Man kan også få vægfliser i enkle serier som dækker en hel væg, her må i gerne kontakte os og høre om hvilke typer der kan fås.

Stort udvalg af vægfliser

Der findes mange forskellige stilarter indenfor vægfliser og farven man vælger, kan være med til at åbne rummet op, gøre det mere hyggeligt eller se mere eksklusivt ud. De lyse farver giver tit en følelse af mere plads, hvor de mørkere nuancer giver en mere eksklusiv følelse. Du kan gå på oplevelse i vores forskellige farver i kategorierne herunder

 Hvor kan jeg bruge vægfliser?

Vægfliser er mere end bare en praktisk løsning til at beskyttelse af vægoverflader. Vægfliser er blevet en moderne del af ens boligindretning og fås i mange forskellige typer. De mest anvendte rum til vægfliser har vi listet herunder.

Vægfliser bad

Vægfliser til badeværelser er helt sikkert det mest populære sted at bruge en vægflise. Vægfliserne ved badet giver nemlig en beskyttende effekt og beskytter ens vægge mod fedtstænk, vandsprøjt og andre pletter. Vægfliserne i badet gør det også let at rengøre og vedligeholde.

Se vores vægfliser til badeværelser

Vægfliser stue

Vægfliser i stuer, spiseområder og soveværelser bliver ofte sat op for at pynte en tom væg. Vægfliserne der bliver brugt her, er ofte små sten som enten ligner mursten eller klippestykker. Ved stuer bruger man også vægfliser omkring ens pejs for at skabe mere fokus på pejsen.

Billige vægfliser

Vægfliser fås i mange forskellige prisklasser, hvor mosaikfliser ofte er det dyre valg. Det billigste man kan finde til væggen, er ofte de gulvfliser man har bestilt, da det ofte er billigere at købe flere end af dem i stedet for at købe en ny sending. Vores billige vægfliser betyder nødvendigvis ikke at flisen er af lav kvalitet, da vi har nøje udvalg vores sortiment fra leverandører der har mange års erfaring med fliser til vægge.

Ofte stillede spørgsmål

  • Hvad er forskellen for mellem vægfliser og gulvfliser?

Vægfliser har ofte en lavere slidsstyrke, da den ikke skal kunne holde at gås på. Mange bruger samme slidstyrke på væg og gulv for at få det samme udseende.

  • Kan jeg bruge gulvfliser på væggene?

Ja, men du kan omvendt ikke bruge vægfliser på gulvet, da de ikke holde til det daglige slid.

  • Er der speciele vægfliser til våde områder som badeværelser?

Ja, fiser til våde områder bør være vandafvisende, og fugemassen vandtæt

  • Hvordan vælger jeg den rigtige størrelse fliser til min væg?

Det afhænger af hvad du ønsker. Små fliser kan ofte gøre små rum synes større, mens store fliser kan give et mere moderne udseende.

  • Hvor mange fliser skal jeg bruge til min væg?

Mål væggen og beregn det samlet areal – vi anbefaler at lægge 10% ekstra på til splid, skæringer og fremtidige reparationer

  • Hvordan vedligeholder og rengør du vægfliser

Brug en fugtig klud eller svamp med mild sæbe og før vægfliserne af. Undgå skrappe rengøringsmidler da det kan beskadige fugemassen. Hvis du skal lave en hovedrengøring, kan du købe fliserenser som er beregnet til din type af vægflise.