Vis filter

Viser et enkelt resultat

Viser et enkelt resultat

Rustik græsarmering – perfekt til gang- og kørearealer

Rustik seriens græsarmering er lavet til at give et flot og naturligt udseende til projekt. Den er ideel til både gående og kørende trafik. Erfaringen med græsarmeringen er at den er behagelig at gå på, takket være de små firkantet og lille fuge.

Frodig og smuk belægning

Med sine otte firkanter giver rustik græsarmering et græsareal på 50%. Dette flotte design gør at det giver en flot balance mellem græs og beton, hvilket skaber et naturligt og indbydende udseende.

En sten der holder

For at sikre den høje kvalitet af rustik seriens græsarmering, udføres der løbende kvalitetskontroller, og stenen er underlagt tredjeparts overvågning af betonvarekontrollen, hvilket garanterer overholdelse af alle produktstandarder.

Leveringsmuligheder

Vores rustik græsarmering bliver stablet på paller og leveres normalt med kranbil eller truckbil. For mindre order, der ikke overstiger en palle, benytter vi danske fragtmænd med palleløfter. Hvis du har særlig ønsker til din levering, bedes du angive disse i kommentarfeltet ved bestilling, så vores chauffører kan tilpasse levering efter dine behov.

Du er også velkommen til at afhente rustik seriens græsarmingssten direkte fra vores lager. Vi anbefaler, at du bestiller dem på forhånd for at sikre, at den ønskede mængde er tilgængelig og klar til afhentning. Når du modtager en bekræftelse med afhentning, kan du være sikker på dine varer er klar til dig.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange sten går der pr. m2?

Der går 22,2 stk. pr. m2

Hvor stort græsareal er der?

Rustik græsarmering giver et græsareal på 50%

Hvor kan rustik græsarmering bruges?

Stenen har en tykkelse på 8 cm og kan dermed både bruges til gang- og kørearealer.