Vis filter

Viser alle 4 resultater

Viser alle 4 resultater

Hvor kan jeg bruge 20×40 fliser henne?

Havefliser 20×40 kan bruges til indkørsler, terrasser og gangstier. Flisen er perfekt til at kombinere med andre størrelser som bl.a. havefliser 40×40, men kan også sagtens lægges alene. 20×40 fliserne har en et flot aflangt udseende som man kender fra havefliser 30×60 cm. hvis du har brug for halve sten til 20×40 fliserne, kan du bruge havefliser 20×20

Havefliser 20×40 med hurtig levering

Vores havefliser 20×40 bliver typisk leveret indenfor 5 hver dage (i høj sæson kan længere levering opstå) Når man har bestilt 20×40 fliser ved os vil man modtage en ordrebekræftelse hvor der vil stå et dagsinterval.

Når 20×40 fliser leveres bliver de enten leveret med kranbil eller truckbil. Hvis du har købt under 1 palle, vil de typisk blive leveret med fragtmand og palleløfter.

Når ordren bliver leveret, stiller chaufføren pallerne hvor de vurderer det er muligt og det ikke står i vejen. (hvis du har ønsker til levering kan du skrive det i kommentarfeltet i indkøbskurven)

Vores standard levering er med kranbil eller truckbil (uden det koster ekstra). Vi leverer fragtfrit ved 6 tons fliser, så dette gælder også hvis du kombinerer med andre tykkelser og størrelse. Der står på de enkle typer af flise hvor mange der skal bestilles for at opnå fri fragt (dette gælder kun til brofaste øer)

20×40 fliser i den bedste kvalitet

Fliser 20×40 er alle produceret efter betonvarekontrollens højeste krav og er både trekantsmærket og CE-mærket. Dette betyder at du får flise der er produceret efter danske produktstandarder og i høj kvalitet materiale, hvilket giver dig en flise der holder i lang tid og holder til det danske vejr.

Alle 20×40 fliser også produceret med ekstra fin overflade også kaldet 2-lagsbeton. 2-Lagsbeton betyder at flisen består af 2 forskellige typer beton; En grov beton i bunden og en ekstra fin i toppen. Dette giver en ekstra flot overflade.

Alle vores andre havefliser er produceret i samme høje kvalitet uanset hvilken type du vælger: