Vis filter

Viser alle 11 resultater

Cirkelsten – perfekt til runder og kanter

Vi har et bredt sortiment af cirkelsten, vores sortiment dækker klassiske cirkelsten med slået kanter som passer perfekt til herregårdssten, men fås også med lige kant hvor de har en afrundet finish. De lige kanter passer bedre til en terrasse hvor man ønsker et mere moderne udseende, hvor de rustikke og slået kanter giver charme og et mere traditionelt udseende.

Cirkelsten giver fleksibilitet.

Vores forskellige cirkelsten er både flotte og funktionelle. Cirkelstene kan bl.a. bruges til at skabe flotte indbydende runde terrasser og stier, men bruges også til at lave kanter om bede, træer og flagstænger.

Fordelen ved cirkelsten er at det er nemt at danne bløde rundinger hvilket gør stien mere naturlig og kan være med til at skabe et flot brud på en traditionel belægning.

Størrelse på cirkelsten

Cirkelsten kommer i 4 forskellige størrelser – alt efter hvilken man vælger

Lige kanter

  • 14×13/9×6
  • 14×15/11×6

Slået kanter

  • 14×13/9×5
  • 14×15/11×5

Størrelserne gør det muligt at vælge den type der passer til dit projekt og fås i 3 forskellige farver:

  • Grå
  • Gråmix
  • Sort / Antracit

Kombinationer

Kombinere vores cirkelsten med slået herregårdssten eller blokke og få det udtryk du ønsker. Ved at blande vores forskellige typer kan man give sin belægning et personligt udtryk som både er unikt og indbydende.

Vores cirkelsten med lige kanter passer både med normale havefliser, bordurfliser og røjbølsten.

Sådan kan man tilpasse cirkelsten

Cirkelsten er ligesom andre betonprodukter nemme at skære i med en vinkelsliber med diamantklinge. Hvis du ønsker et mere rustik udseende til cirkelstenene, kan man bruge en fliseklippe. Fliseklippere bliver typisk brugt til cirkelsten med slået kanter.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad vejer en cirkelsten?

En cirkelsten vejer omkring 2 kg alt efter hvilken størrelse man vælger.

Hvor mange cirkelsten skal jeg bestille?

Alt efter hvilken type du cirkelsten du har valgt, er det forskelligt. Vi har skrevet inde på de enkle sten hvor mange du skal købe.

Hvordan afslutter jeg en cirkel i midten?

Normalt vælger man en centersten i midten for at få en flot afslutning. Hvis man gerne vil have en mere eksklusiv afslutning, kan man vælge en kompasrose.

Bruger man halve sten i en cirkel?

Man bruger normalt halve sten når man er længere en 150 cm ude, men det er dog forskelligt alt efter hvilken type man vælger.