Vis filter

Viser alle 20 resultater

Viser alle 20 resultater

Husnumre til huset

Husnumre er ikke blot en praktisk visning af ens adresse, de fungerer også som pynt til ens facade. Når man vælger den korrekte type af husnummer der pryder ens facade, får man ikke blot en praktisk visning, men også en flot og mindeværdig visning.

Husnumre til facader kommer i forskellige stilarter, materialer og finish. Vores husnumre er lavet i holdbart materiale som sikrer at det kan holde til alt slags vejr.

Placeringen af ens er også vigtigt. Det er vigtigt at ens husnummer er synlig så man uden besvær kan finde vej til huset. Placeringen afhænger også af hvilken størrelse tal man vælger, hvis man vælger for store tal, kan de virke for dominerende, mens for små tal kan være at se fra vejen. Det er derfor vigtigt at du finder en størrelse dit hus kan holde til som harmonere med resten af husets udseende.

Hvide husnumre

Hvide husnumre er et populært og stilsikkert valg. De hvide husnumre bliver er ofte et sikkert valg da de kan bruges til utallige slags murersten – dog bliver den ikke så tit brugt på hvide eller vandskuret huse.

De hvide husnumre fås i 3 forskellige størrelser: 20 cm, 40 cm og 70 cm – så der er en størrelse til enhver slags størrelse hus. De hvide husnumre fås også som bogstaver hvis man skal vise at man f.eks. bor i 2B. De hvide bogstaver er vælges normalt i en mindre størrelse end tallet, men det er helt op til den enkle om det man ønsker det.

Sorte husnumre

Sorte husnumre er som de hvide husnumre også en af vores bestsellers. De sorte husnumre kan bruges som de hvide til utallige slags mursten – dog fraråder vi at bruge det på helt sorte mursten, da det vil gå i et med stenen.

Sorte husnumre fås i vores populære højder: 20 cm, 40 cm og 70 cm. De 3 forskellige størrelser er efter vores kunder de mest brugte størrelser. Her får du 3 størrelser som både kan bruges hvis man ønsker et lille, mellem eller stort husnummer.

Vi har også sorte bogstaver der kan bruges sammen med vores sorte husnumre.

Store husnumre

Store husnumre er blevet et moderne og markant træk når man vælger at vise hvilket husnummer man bor i. De store husnumre er blevet ekstrem populære og er dem vi sælger flest af. Når vi snakker om store husnumre er vi i en højde på enten 40 eller 70 cm. De store husnummer fås i vores populære farver; sort og hvid, men fås også i antracigrå, guld og sølv.

De store husnumre er et sikkert valg hvis du vil være sikker på dine gæster skal finde vej til hus.

Et husnummer der holder til det danske vejr

Vores husnumre er fremstillet dibond. Dibond er en kombation af styrke og holdbarhed og vil give dig et husnummer der holder. Dibond er en unik sammensætning, hvor en PVC-kerne er beklædt i aluminmium, hvilket giver en utrolig robust samtidig med at den beholder sin lette vægt. Dibond er antikorrosive hvilket betyder at husnummer selv i våde områder vil modstå rust og korrosion. Dibond gør også husnummeret nemt at rengør hvis der kommer snavs eller pletter.

Det skal være nemt at montere sit husnummer

Vi mener det skal være nemt at montere sit eget husnummer og vi har derfor lavet en lille guide til dig herunder:

Step 1: Print tallet ud

Inde på hver størrelse er der en pdf du kan printe hvor du kan vælge det tal du skal bruge.

Step 2: Sæt papiret fast

Sæt papiret fast på muren med tape og markere hvor hullerne skal være.

Step 3: Hvordan skal den monteres

Hvis tallene skal monteres i mursten, anbefaler vi at bruge de medfølgende rawplugs i hullerne der bores og man efter skruer den runde velcro del fast.

Step 4: Montering

Sæt modparten på og tag beskyttelsespapiret af og sæt tal fast. Tryk godt til så den sætter sig godt fast på tallet.

Step 5: Fjern papiret

Fjern papiret – hvis papiret er svært at rykke fri, kan man tage tallet af igen og løsne skruerne lidt.

Husnummeret kan bl.a. også monteres på hegn som træhegn og komposithegn

Sådan er reglerne er med husnumre

Det er som sagt meget praktisk at have synlige husnumre, men at have et synligt husnummer er faktisk også afgørende i kritiske situationer hvis ambulancer og brandbiler skal finde vej.

Ifølge BBR-loven er det faktisk dit ansvar som husejer at du har et tydeligt og letlæseligt husnummer, som passer med de adresser kommunen har fastsat.

De enkle kommuner kan have forskellige regler vedr. skiltning af husnummer – kontakt dem hvis du er i tvivl vedr. skiltning.