Vis filter

Viser alle 11 resultater

Smukke og kløvede brosten i sandsten og limestone

Vores brosten i sandsten og limestone måler 10×20 cm og har en tykkelse på ca. 8-10 cm. Brostenene er ideelle som tilbehør til vores sandsten og limestone. Med en kløvet og håndhuggede sider, giver de en autentisk og naturlig charme til ethvert udendørs projekt. Hver sten er unikke hvilket giver en levende overflade med spil i. Brostenene er yderst alsidige. De kan anvendes til at skabe markeringer og afslutning på en belægning, men kan også bruges som fuld belægning til indkørsler og sier.

Slidte brosten i sandsten

Slidte brosten i sandsten har et mere rustik look. Stenene er rumlede for at opnå blødere og afrundet overflader. De rumlede kanter giver et flot udseende, som man tit ser ved mange års naturlige slidtage. De slidte brosten har en længde mellem 20 og 30 cm og en ensartet bredde på 10 cm.

Lægning og vedligehold

Lige vores granit brosten, har brosten i sandsten og limestone varierende tykkelser, som mange tænker der kan være svært at lægge – men man skal huske at brosten ikke lægges, de sættes i sand og bankes ned med en brostenhammer for at opnå en jævn overflade.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan vælger jeg den rette type til vores haveprojekt?

Overvej hvilken stil din nuværende belægning har. Hvis du har en rustik belægning, kan man med fordel vælge slidte brosten, men hvis man kan gerne vil have et mere moderne udseende, kan man vælge de ”normale” brosten.

Skal en brolægger lægge stenene?

Det behøves ikke – man kan nemt kaste sig over lægning af brosten som gør-det-selv projekt. Du skal blot huske at sætte stenene og banke dem ned i sandet.

Hvordan vedligeholder jeg stenene?

Brosten i sandsten og limestone kan rengøres med højtryksrenser eller rengøringsmiddels som er beregnet til den stenart man vælger. Stenene kan løbende rengøres med ny fugesand eller fejes for at holdes flot.

Har du matchende fliser til dem? 

Ja, se vores sandsten og limestone fliser