Vis filter

Viser alle 5 resultater

Viser alle 5 resultater

Bordurfliser – en elegant og flot belægning

Vores flotte bordurfliser er kendetegnet ved sin flotte afrundede kant og mange aflange formater. De aflange formater er lavet så det er muligt at kombinere de mange størrelser sammen for at give et flot udseende til din belægning. Burdurfas som fliserne har giver en anderledes afslutning kontra en normal flisefas. Bordurfasen giver en flot og afrundede udseende til dit uderum.

Bordurfliserne bliver alle fremstillet i 10 cm hvilket gør at du både kan bruge dem til trædesten rund i haven, fliser i indkørslen, men også til terrasser og gangstier rundt om huset.

Et sortiment af mange størrelser

Bordurserien er som sagt kendt for sin flotte bordurfas, men er også kendetegnet ved at have flotte aflange størrelser. Størrelserne i bordurserien er:

  • Bordurfliser 30x30x10
  • Bordurfliser 30x60x10
  • Bordurfliser 30x90x10
  • Bordurfliser 30x120x10

Bordurserien bliver alle produceret med 2-lagsbeton. Denne metode omfatter et grov lag beton i bunden for holdbarhed og et toplag af fin beton, som giver en glat og fin overflade. Resultatet er en flise der er robust, men med en ren og ensartet overflade, der er mindre tilbøjelig for at samle snavs og smuds.

Fliserne er udover at være produceret med 2-lagsbeton også kontrolleret og overvåget for at overholde europæiske standarder og er tredjepartsovåget af BVK(Betonvarekontrollen) hvilket gør at du kan være sikker på et flisevalg af kvalitet.

Bordurfliser pris

Bordurfliser har forskellige priser alt efter hvilket format man vælger. Den billigste flise pr. stk er bordurfliser 30x30x10 som begynder ved ca. 20 kr. pr. stk. (Ca. 218 kr. pr. m2). og for de større formater som 30x120x10 begynder de ved ca. 77 kr. pr. stk. (Ca. 215 kr. pr. m2)

Hvis du har et større projekt, er du altid velkommen til at indhente en pris på [email protected] eller 97471452

Hvordan leveres bordurfliser og hvor hurtigt?

Bordurfliser bliver pakket på paller, så det er nemt at læsse og leverer fliserne. På hver ordre der skal leveres, vil der automatisk kommer en palle på – alt efter hvilket antal man køber. Hvis man vælger at afhente produkterne, kan der fravælges palle og tages løst fra pallen på vores lager. Pallerne der er under fliserne kan leveres rundt i landet og de forskellige afleveringssteder kan ses her.

Bordurfliserne leveres normal indenfor 5 hver dage, og hvis man ønsker en anden leveringsdato, er det muligt at skrive i kommentarfeltet hvornår du ønsker at få det leveret. I høj sæson (April til august) kan der forekomme længere leveringstid. Når vi ekspederer ordren vil du motage en ordrebekræftelse på hvordan levering er forventet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen fra normale fliser og bordurfliser?

Normale fliser har en affaset fas som giver et mere skarp udseende. Bordurfasen er en mere afrundet fas som giver et andet udseende. Hvis du gerne vil have store fliser, men ikke vil have den afrundede kanter, kan du se vores soldaterfliser

Kan man kombinere normale fliser og bordurfliser?

Man kan sagtens kombinere de normale fliser og bordurfliser, man skal bare være opmærksom på at fasen ikke er ens og kan give et andet udtryk.

Kan jeg se bordurfliserne før jeg køber dem?

I vores fliseudstilling har vi udstillet både normale fliser og bordurfliser hvor du har mulighed for at se forskellen samt se den høje kvalitet af flisen.