Hollændersten

Hollændersten er en klassisk belægningssten som ikke går af mode. Belægningsstenen har et tidløst design og har masser af anvendelsesmuligheder. Hollændersten kan bruges til indkørsler, terrasser og gangstier. Hollændersten er dobbelt så lange som de er bredde.

 

Filter products

Farve

Bredde

Længde

Tykkelse

Materiale

Overflade

Kanter

Viser alle 4 resultater

Anvendelsesmuligheder

Hollændersten har utallige anvendelsesmuligheder og kan benyttes til terrasser, indkørsler og gangstier. Stenens form gør at det er nemt at lægge dem i forskellige mønstre alt efter ønske.

Stenen leveres med affasede kanter og fugeknaster. Belægningen skal lægges med en fuge på 2-5 mm uden kontakt med de andre fliser. Hollænderstenens størrelse gør at den kan kombineres med eksempelvis 30×30 havefliser eller lægges med brosten i enden.

 

Kvalitet

Hollændersten er CE-mærket og produceret efter betonvarekontrollens højeste krav. Det betyder at du får en belægningssten der er produceret i højeste kvalitet og holder normer og stander. Du er sikret en belægning der holder sin styrke og har lang holdbarhed.  Selvom belægningsstene er produceret efter de højeste standarder, kan der forekomme kalkudfældninger og farvevariationer – dette forsvinder dog med tiden. 

 

Levering

Vi leverer belægningssten fragtfri ved køb af 5 paller / 6 tons. Bemærk den fragtfrie levering kun gælder i Danmark og til brofaste øer. 

Mangler du hjælp?

Vi ved det kan være svært at vælge den rigtige sten, eller finde ud af mønster derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, vi står altid klar til at hjælpe på post@staby-fliser.dk eller på 97491452.

Sørger du hjælp til lægning, fugning eller andet kan du læse vores guides herunder:

Produktviden

Vidste du det er muligt at kombiner flere betonprodukter og opnå fri fragt?

Kombiner betonprodukter som havefliser, belægningssten, trappetrin og kantblokke og opnå fri fragt ved 6 tons / 5 paller. Se efter teksten
“fri fragt ved …” eller “kombiner og opnå fri fragt.”