Vis filter

Viser alle 4 resultater

Viser alle 4 resultater

Hollændersten 10×20

Hollændersten er en klassisk belægning som har et yderst velkendt og funktionelt format. Hollændersten ses ikke kun i større belægninger, men ses mere og mere som elegante kanter omkring ens græsplæner. Hollændersten har et skarpt udseende selvom de har en flot affaset kant.

Anvendelsesmuligheder af hollændersten

Hollændersten har utallige anvendelsesmuligheder, når det kommer til hvor og hvordan am nkan bruge den. Med sit enkle og flotte design er den ideel til en lang række belægninger, lige fra terrasser til hyggelige stunder, men også til indkørsler, hvor den står imod den daglige trafik og videre til gangstier som leder gæster rundt om huset eller igennem ens have. En af de primære fordele ved hollændersten er, at den kan kombineres med en lang række størrelser som 40×40 og 60×60 fliser, men kan også lægges i et hav af læggemønstre som halvforbandt og sildebensmønster. 

Hollænderssten er lavet med affasede kanter og fugeknaster, der er med til at sikre at belægningen bliver stabil og holder til det daglige slid. Disse egenskaber gør også at stenen nemt lægges ned og efterlader plads til en fuge. Vi anbefaler at man har en jævn fuge mellem 2 og 5 mm. Dette sikrer en lang levetid, uden at belægningen forskyder sig. 

Kvalitet

Vores hollændersten er CE-mærket, hvilket betyder at den overholder standarder for kvaltiet og sikkerhed. Hollænderstenen er fremstillet under betonvarekontrollens højeste krav, hvilket garanterer et produkt der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Når du vælger en belægning af hollændersten, investerer du i en belægning, der ikke blot lever op til akutelle standarder og normer, men som også giver en høj styrke og holdbarhed. Stenen er lavet til at modstå tiden tand og vejret slitage, hjvilket giver ro i sindet, når man skal vælge belægning. 

Det er vigtigt at vide at selvom stenen er fremstillet efter de højeste krav kan der opstå og være kalkudfældninger og mindre farvevaraitioner. Men disse små skønhedsfejl er typisk kortvarige og forsvinder gravist med tiden, efterhånden som stenen ældes og påvirkes af vejret. 

Levering

Vi leverer vores hollændersten fragtfrit, når der bestilles 5 paller eller tilsvarende en vægt på 6 tons. Vi vil sørge for at levere dine sten hurtigt uden omkostninger for dig. Vi leverer vores hollændersten med kranbil eller truckbil medmindre bliver bestilt under 1 palle, så bliver levering med danske fragtmænd med palleløfter. Vores gratis fragt gælder kun til leverancer til brofaste øer, så hvis din leveringsadresse ikke er på brofaste øer, kan du kontakte os og spørge om en pris på en leverance.  

Hvis du gerne vil afhente hollændersten kan du gøre det på vores lager i Ulfborg.

Hollændersten pris

Hollændersten fås fra ca. 2,40 kr pr. stk / 120 kr pr m2 i grå og den sorte / antracit udgave koster lidt mere end den grå. Den koster ca. 4,3 kr. pr stk og 215 kr. pr m2. Vores pris for hollændersten er uden levering, men stenen bliver leveret fragtfrit ved over 6 tons (2275 stk / 46 m2)

Mangler du hjælp?

Valget af den rigtige belægning er en vigtig beslutning, derfor forstår vi helt naturligt, hvis du er overvældet af de mange forskellige valgmuligheder. Men frygt ikke, vi er klar til at hjælpe dig hvis du skulle have spørgsmål eller ønsker rådgivning. Er du mere end velkommen til at kontakte os på [email protected] eller på 97491452. 

Og hvis du ønsker at få en endnu bedre fornemmelse af hollænderstenen, vil vi varmt anbefale et besøg i vores udstilling, hvor du kan se, røre og få rådgivning om de enkelte sten.