Vis filter

Viser alle 8 resultater

Viser alle 8 resultater

Bordur granitfliser – Skab unikke uderum

Bordur granitfliser kommer i et bredt udvalg af farver:

  • Lysgrå G603
  • Mørkegrå G654Q
  • Sort / Antracit G695
  • Rød G354

Hver farve giver et unikt udtryk til din belægning og er ikke kun flotte, men ekstrem robuste og praktiske. Med en bredde på 30 cm og en længde på 100 cm, kan bordursten bruges til haver, stier, terrasser og indkørsler. Den jetbrændte overflade sikrer skridsikkerhed og flot finish.

Bordursten – en historie der blev brudt

Historisk set var bordurstenen en kantsten, men i dag er de meget mere end det. Med deres aflange form og forskellige farver tilbyder de et hav af muligheder indenfor ens haveprojekt. De skiller sig ud fra traditionelle kvadratiske fliser, og kan bruges både i kombination med andre størrelser, men også lægges for sig selv. Bordurstenen er alsidig i det man både kan bruge dem på terrasser, indkørsler, trædesten i et stisystem eller som flise i et spejlbassin. De kan bl.a. også bruges som trappetrin eller som kantsten.

Man ser ofte at bordursten i belægning kombineres med et bånd af chaussesten eller brosten til at skabe den rette trædelænge.

Leder efter runde granit trædesten har vi over 20 forskellige modeller.

Kvalitet og finish

Kvalitet er vigtigt for os, det betyder at du får et produkt der holder samt er sikkert til dit uderum. Vores bordurfliser i granit er alle jetbrændt, hvilket betyder du får en skridsikker overflade – selv i regnvejr. Jetbrændingen giver stenen en flot overflade som er kendt fra granitbelægninger.

Vil du gerne se produkterne inden du køber?

Er du i tvivl om farve eller vil du gerne opleve stenene inden du køber? Så besøg vores showroom hvor vi har alle farverne udstillet. Du kan se fliserne alle dage fra 09-21 og du kan få personlig rådgivning hvis du kommer i butikkens åbningstider. I showroomet kan du se størrelsen på bordurstenene, mærke på overfladen og blive sikker på dit valg. Hvis du ikke har mulighed for at besøge os, hjælper vi dig gerne på vej enten på [email protected], chatten er på 97491452. Vi har mulighed for at sende billeder og andet du kunne efterspørge.

Ofte stillede spørgsmål

Er granitfliserne skridsikre?

Ja, overfladen er jetbrændt hvilket gør dem skridsikre.

Hvor kan jeg bruge bordurstenene?

Du kan bruge dem i indkørsler, terrasser, som kantsten og trappetrin

Kan jeg hente granit bordursten?

Ja, det kan du. Vi anbefaler du bestiller dem før du afhenter dem, så er du sikker på den rigtige mængde er tilgængelig.