Vis filter

Viser alle 12 resultater

Viser alle 12 resultater

Bullklink – kvalitet og holdbarhed

Vores bullklink hegn er opbygget med vandrette profilplanker i størrelsen 50 x 125 mm. Plnakerne er af kvalitets gran. Bullklink giver et rolig og udtryk med sin ensartethed på begge sider.

Bullklink opbygning gør at vand og snavs bliver ledet væk fra hegnet overflade – hvilket gør at det er modstandsdygtig i alt salgs vejr.

Gør-det-selv hegn

Bullklink er et hegn som kan bruges til lidt af hver. Vi ser tit at hegnet bliver brugt som skelhegn, terrassehegn eller skraldespandsskjuler.

Hegnet er produceret i et ”løs plankesystem” – det vil sige at hegnet bliver leveret u-samlet, men lige til at sætte ned i falserne på stolper.

Bullklinkerne har en højde på 12 cm, men har en dækhøjde 10 cm når brædderne sættes ned over hinanden.

De forskellige varianter af bullklink

Vores klinker i serien bullklink kommer i forskellige modeller:

Trykimprægneret

De trykimprægneret brædder har været igennem en proces, hvor imprægneringen bliver presset ind i træet, hvilket forlænger træets levetid og gør det modstandsdygtigt overfor det danske klima.

Under trykimprægneringen får klinkerne tilsat træbeskyttelsesmiddel som mindsker svampeangreb.

Sortmalet

Vores bullklink i sort er først blevet trykimprægneret for at forlænge dens levetid. Efter brættet er blevet trykimprægneret bliver brættet sortmalet 2 gange.

Antracit

Antracitbrædderne har gennemgået samme proces som vores sortmalet brædder. Brædderne er trykimprægneret og malet 2 gange i antracit.

Bullklinken kan også males i andre farver – hvis der ønskes dette.

Tilbehør og porte til bullklink

Vores bullklink føres i fuldt sortiment med havelåger og porte både på standardmål og specialmål. Døre og porte med bullklink bliver leveret samlet.

Bullklink afsluttes med en galvaniseret afdækning i toppen både for at give en flot afslutning og beskytte faget.

Hvordan vedligeholdelses bullklink hegn?

Vores trykimprægneret bullklink vil med tiden falme og få en grålig nuance. Trykimprægneret træ kan males med en heldækkende træbeskyttelse for at forlænge levetiden.

Vores sorte og antracit klinker bliver grundbehandlede så de er flotte ved levering. For at ens hegn forbliver den flotte farver anbefaler vi at behandle brædderne efter behov. Brædderne kræver cirka maling hvert tredje/fjerde år.

Vi anbefaler at man tjekker hegnet årligt for svamp og mug og lignende.

Vi anbefaler altid at træets fugtindhold er under 18% når man begynder at vedligeholde det.