Vis filter

Viser alle 9 resultater

Viser alle 9 resultater

Klinkehegn i høj kvalitet

Vores klinkehegn bliver bl.a  produceret i trykimprægneret brædder af NTR klasse, GRAN. NTR klassen er en overfladisk behandling, da grantræ har en mere lukket struktur.

Et klassisk og populært hegn

Klinkehegn er et populært hegn som du finder rundt i mange danske haver. Klinkehegnet ekstremt populært hegn fordi det er robust og rigtig holdbart. Klinkehegn har et klassisk design som passer ind i de fleste haver og huse. Hegnet fås i forskellige farver så kan matche din stil.

Vores klinkehegn fås i træmålene 60 til 180 cm og sættes tit op med betonstolper, stålstolper eller træstolper. Hvis man vælger betonstolper og bundplade, kan man med standardmål komme op til 210 over jord. Hvis du har specielle krav eller mål til dit klinkehegn kan du kontakte os og forhør hvad vi kan gøre for dig.

Hvor kan jeg bruge klinkehegn?

Klinkehegn største egenskab er at det er opbygget af vandretliggende brædder, som giver hegnet et rolig udtryk. Klinkehegnet er med sit rolige udtryk og ensartet hed velegnet steder hvor hegnet kan ses på begge sider.

Klinkehegn bliver tit brugt i skel, til at bygge rum i haven eller som terrassehegn.

Hvordan laves vores klinkehegn?

Vores klinkehegn består af løse bullklink brædder – det gør at hegnet er smukt for både dig og din nabo (Det kaldes også dobbeltsidet klinkhegn.

Klinkehegnet er fremstillet af 50×125 mm brædder som er langsomt voksende hvilket giver en bedre kvalitet.

Alle vores klinkehegn er grundbehandlet fra fabrikken.

Klinkehegn – et komplet sortiment

Vores serie af klinkehegn fremstilles med et komplet sortiment. Det betyder at klinkehegnet også produceres som havelåger og porte som matcher i design og stil. Vores klinkehegn har også sin egen galvaniseret afdækning som passer i hegnets top.

Et klinkehegn der er nemt at sætte op

Alle vores klinkehegn bliver leveret usamlet. Det betyder det eneste du skal gøre, er at sætte brædderne ned i falserne på dine stolper. Hvis du har bestilt en afdækning, skal der påsættes og dit hegn er færdig.

Sådan vedligeholder du klinkehegn

Klinkehegn er ligesom alle andre træhegn – Vi anbefaler at det vedligeholdes.

Når man vedligeholder sit klinkehegn, får man et hegn der forholder sig smukt og forlænger dens levetid.

Hvis du ønsker at dit klinkehegn skal bibeholde sig flotte farve anbefaler vi at du løbende giver faget olie, overfladebehandler det eller maler det.

Hvordan trykimprægneres vores klinkehegn?

Vores klinkehegn er lavet sådan de lever op til nordisk træbeskyttelses retningslinjer.

De trykimprægneret brædder har været igennem en imprægneringsproces hvor imprægneringen presses ind i træet, hvilket forlænget træet levetid og gør det mere modstandsdygtig overfor det danske klima.

Under imprægneringen bliver brædderne behandlet med træbeskyttelsesmiddel som mindsker svampeangreb.

Dette bør du undgå når du vælger klinkehegn

Det er sund fornuft både at investere i et klinkehegn i høj kvalitet så det holder længst. Vi anbefaler derfor at du undgår modeller der ikke er er NTR-mærket (af klasse AB, GRAN). Det betyder nemlig tit at træet kun er trykimprægneret på træet overflade, og ikke ind til træets kerne. Det betyder du får et hegn der dårligt nok er imprægneret og holder ca. 3-6 gange dårligere.

Er du i tvivl om hvilket klinkehegn du skal vælge?

Vi har et stort udvalg af vores klinkehegn udstillet i vores store udstilling i Ulfborg. Du har mulighed for at se klinkehegnet alle ugens dage fra 08:00 – 21:00. Vi står klar med rådgivning og vejledning i butikkens åbningstid.

Hvis du har andre spørgsmål vedrørende klinkehegn kan du skrive en mail på [email protected] eller ringe på 97491452.