Vis filter

Viser alle 27 resultater

Viser alle 27 resultater

Raftehegn i komposit – holdbar og flot løsning

Vores raftehegn i komposit er fremstillet af 60& poppel, 30% HDPE (Plast) og 10% tilsætninger – tilsætninger er farve og uv-stabilisator som beskytter dem fra at falme. De forskellige brædder er fremstillet med træstruktur også kaldet WPC (Wood Plastic Composite).

Kompositbrættet er produceret med 3 rafter pr. bræt med fer/not. Det giver et udseende af et klassisk raftehegn.

Et sortiment med det hele

Vores raftehegn har alt det typiske tilbehør som bliver efterspurgt. Hegnet har bl.a. standard døre og porte som har samme design og stil. Derudover har vi også galvaniseret toppe i både sort og galvaniseret farve eller som en u-skinne som passer til profilerne.

Raftehegns profilerne fås i 2 forskellige modeller: Sort og brun.

Hvordan monteres raftehegn i komposit?

Raftehegn i komposit monteres ved at lægge brædderne ned i falserne på ens valgte stolper. Det er vigtigt at stolperne er monteret i lod og er sat i den ønsket højde.

Efter brædderne er lagt i falsen monterer man typisk en afdækningsprofil med selvskærende skruer eller limer den fast med montagelim for at give hegnet en flot afslutning.

Hegnet kan også monteres i ramme med galvaniseret u-skinner her skruer man u-skinnerne på stolpen og i bunden før man smider brædderne ned i skinnerne og til sidst skruer man topskinne på.

Hvilken kvalitet er brædderne?

Brædderne er en af kraftigste der er på det danske komposithegns marked. At brættet er kraftigt, betyder bl.a. at det kan stå i falser på betonstolper og stålstolper uden brug af ramme. Ved tyndere komposit anbefales det at sætte hegnet i rammer så det ikke slår sig.

Brædderne måler 4,3 x 16,5 x 188,5 cm og omtales normalt som 4x15x189 cm. Brættet har fer og not og giver 15 cm i højde.

Har du spørgsmål til vores raftehegn i komposit?

Er der spørgsmål du ikke har kunne finde svar på her på siden? Så tøv ikke med at kontakte os på [email protected] eller 97491452 så hjælper vi dig videre i processen.

Vil du se hegnet i virkeligheden har vi opstillet raftehegnet i vores udstilling, her kan du både se hegnet i sort og brune raftebrædder. Hegnet er opstillet i vores åbne udstillingen som kan tilgås alle ugens dage fra 08:00 – 21:00.

Ofte stillede spørgsmål vedrørende raftehegn i komposit

  • Skal kompositraftehegnet vedligeholdelses?

Hegnet skal ikke males, olieres eller give træbeskyttelse. Hegnet kan blive beskidt, men kan rengøres med sæbevand eller kompositrens.

  • Hvor kan jeg se raftehegnet?

Du kan se vores forskellige modeller af hegnet i vores udstilling i Ulfborg. Udstillingen har åben alle ugens dage fra 08:00 – 21:00.

  • Hvilken type stolper kan jeg bruge?

Vores raftehegn i komposit kan bruges til betonstolper, stålstolper og alustolper.