Vis filter

Viser 1–30 af 69 resultater

Viser 1–30 af 69 resultater

Kantblokke – fleksibel og holdbare løsninger

Vores kantblokke fås i mange forskellige udformninger og farver. Blokkene har forskellige størrelser så de kan bruges sammen med de forskellige typer belægninger. Blokkene har forskellige fronter så der bl.a. findes rustikke fronter som typisk bruges til afslået belægningssten, men som selvfølgelig også kan bruges til havefliser.

Stort udvalg af kantblokke

Vi har over 10 forskellige ”serier” af blokke som bl.a. benyttes til støttemure og havemure.

De forskellige serier er kort beskrevet herunder.

Herregårdsblokke

Herregårdsblokke er de mest tradionelle blokke som både fås med afslået kanter og lige kanter. Herregårdsblokke kaldes også holmegaardsblokke(Slået kanter) og bondeblokke(lige kanter).

Herregårdsblokke fås i størrelserne:

 • 14x21x14 cm
 • 35×17,5×14 cm
 • 21x42x14 cm (Kun med slået kanter)

Blokkene fås også som cirkelblokke til buer. (kun med slået kanter)

Se vores herregårdsblokke her

Danblokke

Danblokke er en enkel blok med en bred affasning. Serien fås i grå og sort / antracit.

Danblokke fås i størrelserne:

 • 25x33x17 cm
 • 12,5x34x17 cm
 • 22,5x33x17 cm

Derudover fås blokkene også som forskellige typer hjørner.

Se serien danblokke

Danblokke eksklusiv

Danblokke eksklusiv er en videreudvikling fra den flotte danblok. Danblokke eksklusiv er anderledes fra den normale ved af den har en knækket brudoverflade / rustik overflade.

Blokkene fås i størrelserne:

 • 25x33x17 cm
 • 12,5x34x17 cm
 • 22,5x33x17 cm

Derudover fås blokkene også som forskellige type hjørner.

Se serien danblokke eksklusiv

Easyblokke

Easyblokke er rustikke blokke som har indbygget låsetapper til at gøre stabling let. Easyblokke har en brud overflade. Serien har både grå og sort / antracit blokke.

Serien har følgende størrelse:

 • 18/30x18x15 cm normal
 • 18/30x18x15 cm afdækning

Herudover har serien hjørner til at lave flotte hjørner uden tilskæring.

Se easyblokke her

Euroblokke

Euroblokke er også en videre udvikling af danblokke. Euroblokke afskiller sig ved at den har lavere vægt hvilket gør den nemmere at håndtere.

Euroblokke fås i følgende mål:

 • 28x20x19 cm
 • 14x20x19 cm

Herudover har serien 4 forskellige type hjørner.

Oplev euroblokke her

2B murelementer

2B murelementer er en enkel støttemursblok vis overkant er affaset og afrundet. Blokken har indbygget låsetapper i toppen.

2B fås i størrelserne:

 • 50x20x13 cm normal
 • 50x20x13 cm afdækning
 • 50x20x13 cm højre og venstre hjørne.

Se alle 2b murelementer

Skala murblokke

Skala murblokke er en aflang blok som giver et enkelt og rolig udseende. Skalablokken er hul og kan dermed fyldes med enten beton eller sand.

Skala fås i:

 • 60x30x10 cm normal
 • 60x30x10 cm afdækning

Skala blokkene fås i både grå og sort / antracit og kan ses her

Plantesten type 8

Plantesten type 8 er en af de mest klassiske sten som kan bruges til støttemur. Plantestenen er formet som et 8 tal og kaldes også super 8. Stenen har 2 huller ligesom et 8 tal.

Stenen fås i 50x25x15 cm i grå og sort / antracit.

Plantesten type 8 kan ses her

SB-Palisader

SB-palisader er flotte og høje blokke som har mange anvendelsesmuligheder. Blokkene sættes nemt sammen.

Se vores beton palisader her 

Knækfliser

Knækfliser er en klassiske indenfor lave støttemure og giver et flot og spændende udseende med sin rustikke front. Knækfliser knækkes så de får en rustik flade.

Se vores knækfliser her 

SF-Støtte- & Støjmursten 

SF-støtte- og støjmursten er en enkel støttemursblok som har en flot og funktionel udformning der gør stenen velegnet til høje støttemure.

Se vores SF-støttemur her

Hvad bruger man kantblokke til?

Kantblokke kan bruges til mange forskellige formål, men bliver typisk brugt til nedenstående:

 • Støttemure

Støttemure anvendes tit hvis der er niveauforskelle i haven. Støttemure kan hjælpe hvis der eksempelvis skal anlægges en terrasse der ligger under niveau i haven. En støttemur gør at jorden ikke skrider og falder sammen. Hvis din støttemur skal være over 1,5 m høj anbefaler vi at få rådgiver på.

 • Havemure

En Havemur er en betegnelse for en lille mur som er mere af et dekorativt element i haven. Muren behøver ikke samme styrke som en støttemur.

 • Højbede

Højbede er populære at opbygge i haven og er en ideel løsning til eksempelvis krydderurter. Et højbed er en simpel løsning, som er nem at opbygge både ovenpå nuværende belægning.

Grå kantblokke

Grå kantblokke er alle produceret i samme grå farve som vores fliser og belægningssten. Grå kantblokke fås i mange forskellige modeller og mange af modellerne er nævnt herover. Alle de forskellige serier af kantblokke fås alle i grå og fås i forskellige måder at opsætte.

Sorte kantblokke

Sorte kantblokke er produceret i samme kvalitet som vores andre kantblokke, der er i løbet af produktionen tilsat sort farve så kantblokke får sin sort / antracit farve. Kantblokke i sort fås i mange af vores modeller og giver en flot afslutning på ens projekt.

Kantblokke til støttemur

Skal du lave en høj støttemur eller en lav havemur har vi en kantblokke der er egnet til formålet. Vores forskellige blokke kommer med forskellige låseeffekter hvilket vil sige at de forskellige blokke enten har udformninger, huller eller andet der skaber en låseeffekt. Enkle blokke er uden udformning og huller og skal limes sammen.

Hvis du sørger efter specifikke blokke, kan du se nedenstående kategorier:

Hvordan lægger man kantblokke?

Blokke sættes forskellige alt efter hvilken type man vælger. Ens for alle blokkene er at vi anbefaler at det nederste lag placeres i beton.

Vi har skrevet inde på hver serie hvordan vi anbefaler at den enkle sten sættes.

Levering af kantblokke

Vi leverer kantblokke i hele Danmark. Vores forskellige blokke leveres fragtfrit til brofaste øer når man når en mængde på 6 tons. Vores blokke er stablet/pakket på paller så de nemt og sikkert kan blive leveret til dig. Pallerne er specielle flisepaller som ikke kan tages med en palleløfter.

Skal du have hjælp til valg?

Vi er klar til at hjælpe dig hvis du har spørgsmål eller gerne vil have vejledning til den ideelle løsning til dit projekt. Vil du gerne have vejledning eller har spørgsmål kan du kontakte os på [email protected] eller på 97491452.

Vil du gerne se de enkle løsninger opstillet?

Vi har opstillet de fleste blokke så det er muligt at se hvordan de står ud når man sat dem op. Dem produkter vi har opstillet er:

 • Herregårdsblokke
 • Danblokke
 • Easyblokke
 • ParkLine
 • 2B murelementer
 • Skala murblokke

Derudover har vi de enkle blokke på lager hvor de enkle sten kan ses. Vil du afhente blokke anbefaler vi altid du kontakter os så vi kan tjekke om vi har nok til din forespørgsel.

Kombiner flere typer produkter

Kantblokke og støttemure bruges til at holde på jord eller for at skabe niveauer i ens uderum. Ved at bruge eksempelvis trapper ind i støttemurer, kan man skabe en naturlig overgang mellem forskellige niveauer. Et par af vores kantblokkeserier kan også bruges som udendørs trappetrin, men hvis man gerne vil have en flot trappe med bred trædeflade, kan man eksemeplvis vælge betontrappe som fås i trin eller en granittrappe.