Vis filter

Viser 1–30 af 78 resultater

Viser 1–30 af 78 resultater

Vand i haven er afstressende og giver ro

Vand i haven er intet mindre end fantastisk. Vand er et afstressende element som giver, ikke blot er godt for sjælden – det danner også et flot element i haven som ikke blot tiltrækker mennesker, men også tiltrække dyr.

At tilføje vand i haven giver et vådt element som giver noget ekstra i forhold til haveoplevelsen – og det behøver ikke være svært at tilføje.

Sådan kommer du i gang med vand i haven

Vand i haven behøver som sagt ikke at være svært at lave. Vi sælger vandsten, spejlbassiner og bassiner som alle er en nem måde at komme i gang med vand på.

Den nemmeste måde at få vand i haven på er ved at købe en vandsten, vandsten kræver ikke særlig meget opsætning, da du kun har brug for en bajle, vandsten og pumpe.

Et spejlbassin behøver heller ikke at være svært! Et spejlbassin kan stilles ovenpå eksisterende fliser eller bygges ned i jorden. Hvis spejlbassinet er stort, kan det kræve maskiner til at løfte ind.

Et havebassin kræver lidt mere arbejde, men skaber også et flot resultat. Et havebassin kræver man får krævet ned i den ønsket dybde og får anlagt plastikdug og en bajle.

Vand giver venner i haven

Vand er en forudsætning for liv, så derfor vil dyr og levende væsner blive tiltrukket af vand. Vand giver derfor naturligt liv i haven. Hvis du gerne vil have mere dyrliv i haven kan man blot tilføje elementer med vand i; vandsten, spejlbassiner, fuglebad m.m.