Glashegn

Glashegn skaber læ og sikkerhed fra højder. Hegnet giver et elegant og smagfuld udseende og kan monteres på forskellige stolper samt med mahgoni håndlister.

 

Filter products

Velegnet til

Viser 1–16 af 17 resultater

Glashegn – stærk og solid løsning

Vores glashegn er en stærk løsning hvor du ikke skal være bange for at det går i stykker. Vores glas bliver er tykt glas der kan holde til lidt af hvert.

 

Glashegn er faktisk slet ikke så let som mange går og tror. Glashegnet kan typisk let holde til at der ryger en bold i på det (Kommer dog an på styrke)

 

Stort udvalg af glashegn

Vores forskellige glashegn fås få både i standardmål, men kan også produceres efter bestemte mål hvis der er specialmål.

 

Vores glashegn kan bl.a. fås i frosted, hærdet glas eller med tonet glas i.

 

Frosted

Frosted glas er ofte kendt fra badeværelset hvor man skærmer af for nysgerrige blikke. Det frosted glas bliver tit brugt hvis der er bart over til ens naboer, eller man ønsker privatliv.

 

Frosted glas kaldes også materet eller sandblæst.

 

Klart glas

Klart glas er som vi kender det fra vinduer, bare i en tykkere udgave. Klart glas er et valg til dig der gerne vil have fuldt udsyn og ikke noget forstyrrende til havens indtryk.

 

Det er typisk en smagssag hvilken type glas man vælger da der er fordele og ulemper ved begge typer glashegn.

 

Har du et specielprojekt?

Hegn har vi solgt i mange år og monteret en del igennem tiden – vi ved derfor at ikke et projekt kan være ens. Vi har derfor mange forslag til hvordan man kan løse de forskellige udfordringer som man kan løbe ind i.

 

Vi har også en stor viden om hvad mulighederne er når man skal til at kombinere glas og træfag eller kompositfag.

 

Hvordan vedligeholdelses glashegn?

Glashegn er vedligeholdelsesfrit i den betydning at hegnet ikke skal males, olieres eller have træbeskyttelse. Hegn af glas har godt af et par gange om året at blive rengjort med mildt sæbevand – dette beholder man ikke, men det forlænger levetiden og holder hegnet ”frisk”.

 

Har du spørgsmål vedr. glashegn?

Der kan tit opstå spørgsmål vedr. glashegn enten vedrørende montering eller i forbindelse med køb, du er derfor velkommen til at ringe til os på 97491452 eller skrive på post@staby-fliser.dk, så vil vi på bedst mulig måde hjælpe dig videre i processen.

 

Vil du se glashegn i virkeligheden?

Vi har i vores udstilling opstillet vores egen glashegn som er blevet produceret efter mål. Det glashegn der kan ses er klart og kan ses både som rent fag, men også som kombination med klinke komposit.

Fagene kan kun ses i butikkens åbningstider og er ikke udstillet i den åbne udstilling.