Vis filter

Viser 1–30 af 34 resultater

Viser 1–30 af 34 resultater

Komposithegn Lige – Fuldt sortiment

Komposithegn Lige giver et flot, stilrent og fleksibelt hegn. Hegnet er fremstillet i kvalitet kompositmateriale med træstruktur. Hegnet er produceret af 60% poppel, 30% HDPE og 10% tilsætninger (Farve og uv-stabilisator som mindsker at brædderne falmer)

Vores serie ”Komposithegn Lige” fås i forskellige farver og fås i et komplet sortiment. Det betyder at vi har alt tilbehør man kunne tænke sig. Du kan få lavet døre og porte på standardmål som har samme design som hegnet.

Hvordan monteres komposithegn lige

Serien ”Lige” monteres i alustolper og stålstolper med ramme i samme materiale som stolperne. Hegnet monteres ved at man placerer stolperne.

Alt efter hvilken type stolpe man vælger monteres de anderledes – først tilskærer man stolperne efter den højde man har købt brædder til herefter er processen anderledes

Stålstolper

Når stolperne er placeret og man har skruet u-skinner på stolperne samt bundskinne i bunden af u-skinnerne kan brædderne placeres ned i skinnerne. Efter brædderne er placeret ned i falserne skrues topskinne på.

Alustolper

Inden alustolperne placeres pilles de sideprofiler af stolpen som skal bruges. Skal man bruge stolpen som endestolpe fjerner man kun 1 sideprofil. Stolpen har 3 sideprofiler der kan fjernes. Når man har pillet siderne af monterer man de medfølgende vinkelbeslag i falsen så bundskinne og bræt har noget at holde sig på. Til sidst smider man brædderne ned i falsen indtil man når den ønskede højde og sætter topskinne samt de medfølgende stolpetoppe.

Skal jeg vælge alustolper eller stålstolper?

Om man vælger stålstolper eller alustolper til sit lige komposithegn er en smagssag. Stolperne har samme fremgangsmetode ved støbning men adskiller sig når man skal skruers fast og tilpasses. Læs ovenover i hvordan man tilpasser de forskellige typer.

Stålstolper og alustolper er fremstillet af kvalitetsmateriale der holder i mange år.

Er komposithegnet 100% vedligeholdelsesfrit?

Vores serie ”Lige” er som vores andre komposithegn fremstiller af kvalitetsmaterialer der ikke rådner og angribes af svamp. Hegnet er vedligeholdelsesfrit ved at hegnet ikke kræver olie, maling eller træbeskyttelse.

Hegnet kan blive beskidt og få alger, men dette kan nemt rengøres med sæbevand, kompositrens eller algefjerner.

Har du spørgsmål ved. hegnet?

vi er klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål vedrørende vores serie “lige komposit”. Du kan kontakte os på [email protected] eller 97491452. VI har mange års erfaring vedr. opsætning og salg af hegn. 

Vi har i vores åbne udstilling opstillet den lige model og kan ses alle ugens dage fra 08:00 – 21:00. Vi er klar med rådgivning i udstillingen i butikkens åbningstider.