Vis filter

Viser 1–30 af 240 resultater

Viser 1–30 af 240 resultater

Havemøbler til terrassen

Havemøbler er en vigtig del af enhver have. Det er her, du kan nyde solen, have hyggelige samtaler med venner og familie og slappe af. Der er mange forskellige typer havemøbler at vælge imellem, så det kan være svært at vælge det rigtige. Her vil vi hjælpe dig med at finde de perfekte havemøbler til din have.

Før du vælger dine udendørs møbler

Før du skal vælge havemøbler, er det vigtigt at overveje, hvilken stil du ønsker. Skal det være moderne, klassisk eller rustikt? Det er også vigtigt at tænke over, hvor meget plads du har til rådighed.

Det er også vigtigt at du overvejer hvad sættene skal bruges til. Skal du have havemøbler du skal slappe af i? eller skal det være større sæt til mange gæster, som kan bruges til fester og lignende?

Når du har fundet ud af, hvad du skal til, skal du overveje materialer. Fiberbeton er et populært valg, da det er holdbart og let at vedligeholde. Derudover er der så mange andre materialer, såsom træ, aluminium og stål.

Hvilke muligheder har du har havemøbler her?

Vi har delt vores havemøbler op i 8 forskellige kategorier så det er muligt at vælge hvilket materiale samt hvad formålet er med de forskellige møblerne.

Ildborde

Find over 20 forskellige ildborde der lige er til at sætte på ens terrasse. Ildbordene er lavet af fiberbeton og giver et moderne udseende som kræver minimal vedligehold.

Se ildborde her.

 

Fiberbeton møbler

Vores fiberbeton møbler er produceret i letvægtsbeton som giver betonens egenskaber til at kan stå udenfor og beholde sit flotte udseende.

Se over 25 forskellige møbler af fiberbeton her.

 

Granit møbler

Granitmøbler er kendetegnet ved at være solide og vedligeholdelsesfrie møbler. Møblerne fås både som borde, bænke og stole.

Se granit møbler her

 

Galvaniseret møbler

Vores galvaniseret møbler er yderst populære ved vestkysten og sommerhusområder da de er ekstrem holdbare og kræver minimalt vedligehold.

Køb galvaniseret møbler her

Træ havemøbler

Søger du klassiske træ havemøbler finder du 12 forskellige kategorier med klassike træ havemøbler.

Se havemøbler af træ her

Havestole og sofaer

Er du i tvivl om hvilket materiale du skal vælge, har vi samlet vores forskellige havestole og sofaer herinde. Du vil herinde finde forskellige typer der alle er beregnet til udendørs brug.

Se havestole og havesofaer

 

Haveborde

Haveborde fås i mange forskellige materialer og er herinde samlet så det er muligt at finde sin stil og materiale.

Se haveborde her

 

Loungemøbler

Herinde finder du et bredt udvalg af forskellige havemøbel sæt samt andre klassiske lounge møbler velegnet til udendørs brug.

Se udendørs loungemøbler

Fælles i vores brede sortiment af havemøbler er der fokus på super kvalitet hvor komfort er i fokus. I sortimentet finder man en bred vifte af klassiske træmøbler, men også møbler i stilrent design som passer de minimalistiske og nordiske stile så man kan videreføre sin stil fra huset ud på ens terrasse.

Hvordan vedligeholder man bedst havemøbler?

Havemøbler vedligeholdelses forskellige alt efter hvilket materiale man vælger. Vores forskellige havemøbler er valgt efter kvalitet så man får møbler der kan holde i årevis.

Fælles for de forskellige havemøbler er at hvis man rengør dem jævnligt vil ens havemøbler holde længere tid. Når man har fundet det rigtige sæt, er det derfor vigtigt at vedligeholde det ordentligt for at sikre, at det holder længere. Det kan du gøre ved at rengøre det regelmæssigt med en fugtig klud og ved at beskytte det mod vejr og vind. Det er altid en god ide at opbevare ens møbler indendørs, når de ikke er i brug eller om vinteren.

Inde på de enkle kategorier har vi beskrevet hvordan du bør vedligeholde og opbevare de enkle typer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket materiale skal jeg vælge?

Vores møbler fås i en bred vifte af materialer – vi har havemøbler i træ, nonwood, fiberbeton, stål samt galvaniseret møbler. Så uanset hvilken type du er på udkigt efter kan du finde det her.

Hvordan vedligeholder jeg mine havemøbler?

Havemøbler vedligeholdelses forskelligt, men vi anbefaler at give træmøbler olie, betonmøbler imprægnering eller voks samt at rengøre dem jævnligt.

Kan havemøbler stå ude hele året?

Havemøbler kan i princippet stå ude året rundt, men det anbefales at møblerne enten dækkes til eller tages ind i de kolde måneder.