MarbleLine fliser

MarbleLine giver en spændende og helt unik belægning. MarbleLine adskiller sig fra andre fliser da de er tørstøbt med 2-Lagsbeton hvor der mixes 2 nuancer i overfladen som giver en unikt marmor udseende. MarbleLine benyttes til indkørsler, terrasser og gangstier.

 

Filter products

Farve

Bredde

Længde

Tykkelse

Materiale

Overflade

Kanter

Viser alle 4 resultater

Tør beton i 2-Lag

MarbleLine er støbt med en unik støbningsmetode da den øverste lag af flisen er mixet i 2 nuancer som giver et eksklusivt udseende. Flisen er støbt i 2-Lags beton hvor den nederste del af flisen er støbt af grov beton. 2-Lags flisen giver en tæt og flot overflade.

MarbleLine fliser er unikke fra flise til flise man kan derfor ikke forvente at flisernes overflade er ens i farverne. MarbleLine flisen er kontrolleret af betonvarekontrollen som betyder at du er sikret en flise i høj kvalitet.

 

Anvendelse

MarbleLine fliser leveres med affasede kanter i 2 tykkelser: 6 cm og 8 cm. MarbleLine kan derfor benyttes til indkørsler, terrasser og gangstier.

 

Levering

Vi leverer til hele Danmark, og tilbyder fri fragt ved køb af 5-6 paller / 6 tons til brofaste øer. Har du specielle behov og ønsker kan du skrive dem i kommentarfeltet i kurven.

Der kan forekomme op til 5 ugers leveringstid på strukturfliser hvis de ikke er på lager.

 

Guides der hjælper dig.

Vi har lavet mange gør det selv guides som der kan benyttes når køber MarbleLine fliser.

Gør det selv guides:

Produktviden:

 

Vi hjælper dig hvis du er i tvivl
Mangler du hjælp eller har spørgsmål der ikke er besvaret er du mere end velkommen til at skrive til post@staby-fliser.dk eller ringe på 97491452.

Vidste du det er muligt at kombiner flere betonprodukter og opnå fri fragt?

Kombiner betonprodukter som havefliser, belægningssten, trappetrin og kantblokke og opnå fri fragt ved 6 tons / 5 paller. Se efter teksten
“fri fragt ved …” eller “kombiner og opnå fri fragt.”