Vis filter

Viser alle 3 resultater

Viser alle 3 resultater

Havefliser 20×20 i høj kvalitet

Havefliser 20×20 bliver produceret efter betonvarekontrollens højeste krav og er både trekantsmærket og CE-mærket. Det betyder at du får en flise der overholder de danske produktstandarder samt en 20×20 flise med lang levetid.

20×20 fliser er udover ovenstående også produceret i 2-Lagsbeton, det betyder at du får en flise med ekstra fin overflade som giver et ekstra flot resultat for hele belægningen.

Fliser 20×20 til ethvert behov

20×20 fliser bliver produceret i 5, 6 og 8 cm tykkelse hvilket gør det muligt at bruge dem til terrasser, gangstier og indkørsler. Vi anbefaler at man bruger 5 til terrasser og gangstier og bruger en 6 eller 8 cm til indkørsel – alt efter hvor meget belastning de bliver udsat for.

Havefliser 20×20 bliver ofte brugt alene, men bliver også brugt i kombination med andre størrelse for at give spil i ens belægning. Andre fliser der kan kombineres og bruges sammen med er:

Levering af 20×20 fliser

20×20 fliser bliver pakket på paller og bliver leveret med kranbil, truck eller fragtmand (ved mindre mængde). 20×20 fliser bliver leveret fragtfrit ved 6 tons eller det antal der står ved den enkle flise. Hvis du skal bruge fliser i forskellige tykkelser eller størrelser kan du kombinerer dem og opnå fragtfri levering (Gælder kun til brofaste øer i Danmark)

Ofte stillede spørgsmål:

Hvor mange 20×20 fliser skal jeg bruge?

Alt efter hvor stort område afhænger du har kræver det forskellige antal fliser. Der går 25 fliser pr. m2.