Belægningssten

Belægningssten er flotte og klassiske betonsten. Belægningssten adskiller sig fra havefliser på størrelse og kanter. Belægningssten kan bl.a. bruges til terrasser, indkørsler, stier alt efter hvilken type og tykkelse der købes. Belægningsstenenes former og størrelser gør mange lægge mønstre og fantasier til muligheder.

Eksperter og erfaring

Hos Staby Fliser & Hegn har vi arbejdet med belægningssten i over 50 år hvilket har givet os en stabil viden indenfor produktion, løsning og beregning af projekter.

De mange forskellige typer

vores udvalg af belægningssten strækker sig over 7 hovedkategorier: Herregårdssten, betonklinke M23, modulserie, hollændersten, græsarmering, betonbrosten og maskinlægningssten. De forskellige sten fås i forskellige farver og kan mikse på tværs af de forskellige kategorier; så leder du efter belægning i sort, grå eller rød kan du finde se vores mange muligheder herinde.

Variationer

Vi anbefaler altid at du bestiller dine belægningssten af en gang da der altid vil forekomme forskel fra den ene produktionsdato til den anden  selvom det er de samme råvare der bliver brugt. Vi anbefaler at du bestiller ekstra belægningssten med, så man er sikker på der er nok.
Du kan returnere dine belægningssten hvis du har ekstra. Find retursteder og returpolitik her

 

Sten der kan lægges med maskine

I vores belægningssten kategori finder du kategorien ”maskinlægningssten”. Disse sten er beregnet til at blive lagt med flisenedlægningsmaskiner og bliver både stablet og produceret lidt anderledes. Maskinlægningssten bruges oftes til meget tung trafik; men kan også lægges med hånd i indkørsler og på terrasser.

 

Levering af belægningssten

Belægningssten bliver pakket på paller lige efter de bliver produceret; så er det nemt og muligt at læsse produkterne af. (Læs om pallereturnering her)

Når du er færdig med at lægge belægningssten kan du returner dine paller, vi har et overblik over hvor du kan returnere dem her.  Hvis du ønsker at vi kommer og henter dine paller kan du udfylde denne palleretur formular

Normalt påregnes der leveringstid på op til 5 dage, du kan dog ønske en dag eller dato i kurven.

 

Få hjælp og vejledning

Har du spørgsmål vedrørende belægningssten er du mere end velkommen til at ringe på 97491452 eller på post@staby-fliser.dk.

Guides

Viden