Vis filter

Viser 1–30 af 124 resultater

Viser 1–30 af 124 resultater

Forskellige belægningssten typer

Belægningssten fås i mange forskellige typer. De forskellige typer produceres i forskellige mål, farver eller med andre kanter eller fas. Belægningssten er ofte små sten som normalt ikke er større end 30×30 – alt over 30×30 kaldes fliser. Vi har opdelt vores belægningssten typer i 11 forskellige typer:

De mange forskellige modeller har forskellige kendetegn, men er ens i deres høje kvalitet.

Belægningssten indkørsel

Belægningssten fås i forskellige tykkelser og man skal normalt benytte en sten på minimum 6 cm i indkørslen når man vælger belægningssten til indkørslen. De små sten er yderst solide og kompakte hvilket gør man kan bruge en 6 cm sten i tykkelsen.

Enkle typer af de forskellige belægningssten til indkørsel bliver dog kun produceret i 7 cm så man er helt sikker på at sten holder til belastningen ovenfra.

Belægningssten terrasse

Belægningssten er en klassisk sten til terrasser og er nem at håndtere på grund af dens størrelse. Stenene benyttes ofte i tykkelser fra 5 til 7 cm til terrasse. Hvis man bruger 7 cm, er det normalt hvis den ikke produceres i smallere. Der er normalt kun behov for 5-6 cm tykke belægningssten for at klare den normale belastningen der vil komme fra terrassen.

Belægningssten i forskellige farver

Belægningssten er et yderst populært valg til terrasser og indkørsler og fås i forskellige farvervarianter. De mange forskellige farver stenene fås i herunder beskrevet så man også får kan få et indblik i hvilket farver der er blandet sammen. De enkle fliser kan både lægges alene, men det er også muligt at kombinere de mange forskellige farver for at give ens belægning ekstra spil.

Belægningssten i grå

De grå belægningssten fås i alle de forskellige typer af belægningssten. Grå belægningssten er et klassisk og stilsikkert valg. De forskellige sten fås med affaset kanter, bølget kanter eller med slået kanter. De grå belægningssten fås i mange forskellige varianter og fås både til terrasser, stier og indkørsler.

Den grå farve fremkommer fra den grå cement.

Sorte belægningssten

De fleste serier af vores belægningssten fås også i sort / antracit. Belægningsstenene under støbningen tilsat sort farve i betonblandingen hvilket giver den mørke betonsten. De sorte belægningssten fås med lige affaset kant og slået kanter.

Gule belægningssten

Gule belægningssten kaldes også for gyldenmix hvilket giver en flot og gylden belægning. Gyldenmix bliver produceret i hvid cement hvor man tilsætter gul, orange og sort hvilket giver flot spil i hver enkel sten – dette betyder også hver eneste sten har forskelligt spil. Gule belægningssten kan både bruges til indkørsler, terrasser og stier.

Røde belægningssten

Røde belægningssten er et flot valg og kan bruges til både terrasser, havestier og gangstier. De røde belægningssten kaldes også for ”rødmix”. Rødmix er produceret af grå beton hvor der er tilsat sort og rød – det betyder du får en unik sten og at hver sten er forskellig.

Belægningssten pris

Belægningssten koster forskelligt alt efter hvilken størrelse og farve man vælger. Det er muligt at finde grå belægningssten til under 2 kr. pr. stk. hvor de sort / antracit koster cirka fra 2,5 kr. Udover prisen for flisen skal man også regne med at der kommer et pallegebyr på medmindre man selv afhenter stenene.

Hvordan bruges belægningssten?

Belægningssten har med sine mangle forskellige mål mange forskellige anvendelsesmuligheder. Belægningssten er små og kompakte sten der måler under 30 cm.

De mange forskellige modeller lægges ofte i halvforbandt, sildeben, blokforbandt, men kan nemt lægges i mange andre mønstre på grund af størrelsen.

Hvordan og hvor hurtigt leveres belægningssten

Alle vores belægningssten stables på paller efter de er produceret. At alle typer stables på paller, gør det nemmere at transporter rundt og leverer. Det er muligt at både afhente de forskellige typer på vores lager, men det er også muligt at få leveret de enkle typer direkte til ens hus. De forskellige modeller i beton leveres fragtfrit ved cirka 6 tons eller det antal stk / m2 der er markeret på de forskellige modeller. Normalt leveres vores belægningssten indenfor 5 hverdage – levering kan være længere i højsæson (April – August)

Det sikrer valg hvis du skal have kvalitet

Hos os har vi over 50 års erfaring indenfor salg af belægningssten. Vi har udover erfaring med salg og erfaring med nedlægning og produktion hvilket betyder vi er eksperter i viden uanset hvad du har spørgsmål omkring. Hvis du er i tvivl om noget vedrørende belægningssten er du mere end velkommen til at kontakte os – så finder vi en løsning eller hjælper dig videre med projektet.

Skal du have inspiration til dit valg?

Vi har stortset alle vores forskellige produkter udstillet i vores 2000 m2 udstilling. Hvis du gerne vil være sikker på at den enkle belægningssten er udstillet har vi skrevet det på hver enkel model – ellers er du mere end velkommen til at kontakte os på [email protected] eller på 9749 14 52.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en belægningssten?

En belægningssten er typisk en mindre belægningssten der måler under 30 cm. Sten på 30 cm og derover kaldes havefliser.

Hvad er de mest solgte belægningssten?

Den mest solgte belægningssten er den klassiek herregårdssten. Stenen måler 14×21 og fås i 5 og 7 cm.