Vis filter

Viser 1–30 af 64 resultater

Viser 1–30 af 64 resultater

Hvad kan man bruge træstolper til?

Vores træstolper benyttes til mange forskellige ting, men det primære er havehegn. Stolperne kan også bruges til tarzanbaner, gyngestativer og meget andet.

Skal du bruge stolper der har indfræset fas så de ligesom betonstolper har spor i sig kan du også inde dem inde under hver farve.

Vi anbefaler at man køber stolpehætter til ens træstole for at forlænge levetiden.

Hvilke forskellige typer spor kan man få i træstolper?

Stolperne fås med forskellige indfræsninger alt efter hvilket behov man har. Vores typiske stolper er listet herunder. Har du specielle ønsker kan det laves efter det.

Træstolpe med 1 fals / Ende træstolpe

En træstolpe med 1 fals er den typiske stolpe man benytter når man afslutter sit hegn. Stolpen er beregnet til kun at have hegn i sin fas. Der kan selvfølgelig monteres hegn på stolpen med beslag.

Træstolpe med 2 falser / H-træstolpe

En stolpe med 2 falser som er markeret som en H-stolpe benyttes når ens hegn skal forsætte. Falserne gør at stolpen kan have et fag på hver side.

Træstolpe med 2 falser / Hjørne træstolpe

En hjørnetræstolpe benytter når ens hegn skal lave et hjørne. Stolpen har 2 falser så den kan have et fag i hver fals.

Træstolpe med 1 fals / 45 grader træstolpe

En 45 grader træstolpe bliver benyttet når ens hegn skal være i 45 grader. Stolpen er her halveret og fået indfræset 45 grader fals.

En træstolpe uden fals

En træstolpe uden fals har ingen fals indfræset. Træstolpen bliver lige så tit brugt som en hegnsstolpe som de stolper med indfræset fals. Hegnet kan nemt monteres på stolperne enten med skruer eller beslag. En træstolpe uden false bliver ofte brugt til raftehegn.

Hvor langt skal træstolperne ned?

Vi anbefaler at træstolper graves minimum 70-90 cm ned i jorden, hvis stolpen er lang, er kan man enten skære den til eller grave længere ned.

Frostfri dybde er 80-90 cm i jorden.

Skal der støbes om træstolperne?

Det er helt op til dig selv om du vil stolpe dine træstolper ned. Vi anbefaler altid at man støber stolper så de står mere solidt.

Når du støber træstolper, må man aldrig støbe under stolpen, og der må heller ikke støbes helt op til overfladen. Det er vigtigt fordi vand skal kunne løbe væk fra stolpen.

Hvilke typer hegn kan man bruge træstolper til?

Træstolper er en af de mest brugte stolpetyper til ens hegn. Vores træstolper fås som tidligere nævnt med og uden falser. Falserne på vores træstolper er som standard lavet til at passe til vores forskellige træhegn så falsernes tykkelse passer med bredden på hegnet. Vores træstolper uden falser kan bruges til alt slags hegn – det er blot et spørgsmål om hvad du synes der er flottest.

Hvis du har specielle mål til falser eller andet kan du kontakte os og få en pris på [email protected] eller 97491452