Vis filter

Viser alle 6 resultater

Viser alle 6 resultater

Optiloc klassisk – flot og enkel løsning

Optiloc classic er en flot flise, der kombinerer enkelhed og holdbarhed sammen. Flisen er lavet med flotte låsetapper der gør at flisen låser stabilt. Optiloc classic kaldes også for Lockfliser eller fliser med låsetapper. Den specielle prægning rundt om flisen adskiller den fra traditionelle fliser.

Holdbarhed og design

Hver flise leveres med fugeknaster og affasede kanter, hvilket giver en strømlinet og let nedlægning. Designet på fliserne gør ikke kun at du får en flot løsning, men du får også en ekstrem holdbar og modstandsdygtig belægning som ikke skrider, hvilket gør den ideel til områder med høj belastning.

Kvalitet og kontrol

Optiloc classic – lock fliser er CE-mærket og underlagt kvalitetskontrol fra betonvarekontrollen, det sikrer at du får en flise med lang levetid og høj styrke, hvilket gør fliserne til en god investering til dit projekt.

Har du brug for hjælp?

Er du i tvivl om noget, er vi klar til at hjælpe dig. Vi sidder klar på chatten, e-mail eller på telefon for at besvare dine spørgsmål. Du kan altid skrive til [email protected] eller ringe på 97491452. Hvis du har et projekt og gerne vil have et tilbud kan du også benytte kontaktmetoderne ovenfor og få et tilbud.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken tykkelse skal jeg vælge?

Tykkelsen afhænger af hvor meget belastning der er på området. Jo mere belastning, jo tykkere skal flisen være.

Hvor mange går der pr. m2?

Der går 11,1 stk. pr m2

Hvad vejer optiloc classic?

7,5 cm optiloc vejer cirka 14,95 kg pr. sten og 165 kg pr. m2

9,5 cm optiloc vejer cirka 18,01 kg pr. sten og 199 kg pr. m2

Hvor mange m2 er der pr. lag?

Der er cirka 1 m2 pr. lag.