Vis filter

Viser alle 8 resultater

Viser alle 8 resultater

Lærkehegn – mange forskellige varianter

Vi har samlet vores forskellige modeller af lærkehegn i denne kategori. Hegnene er forskellige i alt fra modeller og materialer.

Folk vælger tit lærk fordi det er et kendt materialet fordi det er højt kvalitet og ekstremt holdbart. Vores lærkehegn er en hård og olieholdig træsort som kræver minimalt vedligehold.

Hvilken type hegn af lærk skal jeg vælge?

Herunder beskriver vi vores forskellige typer af hegn der opbygget af lærk.

Lærkehegn 1 Luksus

Lærkehegn 1 er lavet med brædder sat cirka 30 mm fra hinanden og afsluttet med en rund overlægger.

Hegnet bliver leveret som helt samlet fag.

Lærkehegn 2 Luksus

Lærkehegn 2 er bygget med lodrette tætsiddende brædder og afsluttet med fald overlægger. Hegnet bliver leveret som helt samlet fag.

Raftehegn lodret i lærk

De lodrette raftehegn er opbygget af løse rafter skrues fast i 2 brædder i siden så de passer direkte ned i falser på betonstolper, træstolper og stålstolper.

Klinkehegn i lærk

Vores klinkehegn i lærk er opbygget som et normalt klinkehegn. Hegnet er sømmet fast på lodrette brædder på begge sider så de er smukke på begge sider.

Løse rafter i lærk

Vores løse rafter i lærk benyttes typisk til at skrue fast på enten runde eller firkantet træstolper. De løse rafter er af høj kvalitet og rimelig målfaste.

Har du brug for hjælp til valg af lærkehegn?

Vi sidder klar på [email protected] eller på 97491452 til at besvare spørgsmål og vejlede om lærkehegn.

Vil du se vores forskellige lærkehegn kan du se det i vores udstilling Ulfborg. Lærkehegnet kan ses i vores åbne udstilling fra 08:00 – 21:00 alle ugens dage.