Vis filter

Viser 1–30 af 70 resultater

Viser 1–30 af 70 resultater

Bredt sortiment af fortovskantsten

Alle vores fortovskantsten produceres i over 70 forskellige modeller med 2-lags beton hvilket giver en fin og tæt overflade. Vores forskellige fortovskantsten fås også i radius modeller hvilket gør det muligt at dreje dem. Radiuskantsten fås både i indvendig og udvendige modeller. Vores sortiment fås i følgende udgaver:

  • Lige kanter
  • Hjørner (Indvendig og udvendig)
  • Radius

Vores fortovskantsten er produceret er betonvarekontrollens højeste krav og er CE-mærket. Det betyder at du får et flot og holdbart resultat. Kantstene er fremstillet i gennemfarvet beton.

Hvordan sættes fortovskantsten?

Fortovskantsten sættes som andre kantsten ved at sikre at underlaget er komprimeret og frostsikkert.

  1. Fortovskantsten sættes i jordfugtig beton
  2. Fortovskantsten anbefales at sættes med 1-2 mm luft. (Fyld ikke fugen med mørtel)

Levering af fortovskanten i beton

Vores forskellige fortovskantsten pakkes og leveres på paller. Typisk bliver vores fortovskantsten leveret med kranbil eller truckbil, men kan ved mindre leverancer blive leveret med danske fragtmand.

Du kan kombinere fortovskantsten med vores forskellige havefliser, belægningssten, støttemure eller fortovsfliser og opnå ved fri fragt ved 6 tons.

Vores kantsten leveres normalt indenfor 5 hver dage, men hvis du har specielle ønsker, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Har du spørgsmål vedrørende kantsten?

Er du i tvivl om noget vedrørende vores forskellige kantsten er du mere end velkommen til at kontakte os på mail, telefon eller butik. Du er velkommen til at spørge om alt fra opsætning til køb.