Vis filter

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater

Klostersten – tidløst valg til din belægning.

Klostersten er et ideelt valg for enhver uderum. Klostersten har et klassisk format, som giver en flot belægning ved både nye og gamle byggerier. Klostersten giver et hav af muligheder, når de skal lægges, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Klostersten har, som sagt, et klassisk format, der måler 7x21x7, og giver rene linjer med en flot affasede kant, som man kender fra normale havefliser. Klostersten er produceret med 2-lagsbeton; det betyder, at bundlaget er lavet af en grovere betonblanding end den øverste. Det øverste lag er en fin blanding, som giver en finere og mere ”glat” overflade at se på.

Hvor kan man bruge klostersten?

Klosterstens aflange format og tykkelse gør, at den kan bruges til et hav af projekter. Om du skal lave en holdbar indkørsel, snuede stier, eller en hyggelig terrasse, kan du nemt benytte klostersten. Klostersten har en tykkelse på 7 cm, som gør, at den kan modstå trafik fra tunge køretøjer.

Klostersten gør det muligt for både at lave unikke mønstre, der spejler sig efter dit hus’ karakter og smag. Klostersten har et format, som ofte bliver brugt som slibebænksmønster, men kan bl.a. også lægges i forbandt.

Klostersten bliver også brugt rundt om bede og terrasser, hvor man ikke ønsker en høj kant. Det skal dog siges, at vi anbefaler at sætte dem i noget beton, for at give ekstra stabilitet.

Kvalitet der holder

Vores SF-klostersten bliver lavet i den klassiske grå betonfarve, men bliver også lavet i en sort/antracitfarve. Begge vores klostersten bliver leveret med affasede kanter og fugeknaster. Klostersten er trekantsmærket, hvilket betyder, de er tredjepartsverificerede af betonvarekontrollen, og overholder de krav, de kommer med. Klostersten er også CE-mærket i overensstemmelse med DS/EN 1338, som er din garanti for, at stenene ikke kun er smukke, men også bygget til at vare.

Levering af klostersten

Vores klostersten bliver leveret fragtfrit til brofaste ø’er, når man køber 39 m² eller 2650 stk. Stenene bliver, når de er færdigproduceret, stablet på paller, så chaufførerne nemt kan læsse dem af. Vores sten bliver leveret med kranbil eller truckbil, medmindre man har bestilt under 1 palle – så bliver ordren leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du har en speciel leveringsdato, eller et sted hvor de skal sættes, kan du skrive i kommentarfeltet i kurven, så vil chaufføren gøre sit bedste for at placere det, hvor det er ønsket.

Hvis du vil afhente klostersten, kan du vælge afhentning i indkøbskurven og fravælge pallen, hvis du ønsker at tage dem løst på din trailer. Vi anbefaler, at du skriver eller ringer, hvis du kommer uden at have bestilt stenene, så vi er sikre på, at mængden er der.