Vis filter

Viser alle 6 resultater

Viser alle 6 resultater

Hegn vil kræve vedligehold

Hegn vil med tiden uanset om det er lavet af vedligeholdelsesfrit materiale eller træ kræve vedligehold. Der er dog forskel på typen af vedligehold ved træhegn og komposithegn.

Sådan vedligeholder du træhegn

Vi anbefaler altid at fugtigheden i træhegnet ikke må være mere end 18% – det giver et bedre resultat. Husk at rengøre og rens faget fri for bl.a. alger og skidt inden man begynder at behandle det.

Sådan vedligeholder du komposithegn

Komposithegn kan med tiden blive beskidt og kræve en rens. Vi anbefaler at der benyttes komposit rens og at komposithegnet kan imprægneres.

Sådan vedligeholdes trykimprægneret træ

Trykimprægneret træ har fået en behandling som gør træet mere modstandsdygtig overfor råd, svamp og insektangreb.

Trykimprægneret træ vil i starten stå mere grønlig og vil med tiden blive mørk. Vi anbefaler at der bliver benyttet træolie eller træbeskyttelse til at forlænge levetiden.

 

Sådan vedligeholdes malet træ

Malede hegn har typisk fået en slags behandling i forbindelse med produktionen. Hegn i malet farver bør vedligeholdes med træbeskyttelse af samme type og samme farve.

Hvor ofte bør man pleje hegn?

Der er ingen regler for hvornår man bør pleje sit hegn. Hvornår man bør pleje sit hegn afhængig meget af hvordan vejret har påvirket hegnet samt hvilken kvalitet det er lavet af.

Træhegn

Træhegn bør tjekkes 1 gang om året om der er mug, råd eller svamp.

Komposithegn

Komposithegn og andet vedligeholdelsesfrit hegn kan tjekkes 1 gang om året om det er snavset.