Vis filter

Viser alle 17 resultater

Viser alle 17 resultater

Raftehegn – et naturligt og populært valg

Raftehegn er et af de klassiske valg når man snakker om hegn til haven. Hegn af rafter har eksisteret i årevis og giver et smukt naturlig udseende. Raftehegn fås i mange forskellige varianter og typer så der helt sikkert er et hegn der passer til dit projekt.

Vælg et raftehegn der holder

Vores rafter bliver indkøbt i kvalitet og ikke pris, de seneste år er der kommet flere billige rafter på markedet, her skal man dog passe på da det går udover levetiden på rafterne. Vi ser ofte at de billige rafter kun holder 5 år kontra vores som holder 20-30 år. Vores rafter varierer næsten ikke i tykkelse medmindre man vælger rafter med bark.

Hvis man vælger vores trykimprægneret rafter, er de imprægneret så langt mulig ind til kernen. Det sker ved at imprægnering bliver presset ind i rafterne.

Rafter til ethvert behov

Rafter fås som sagt i mange forskellige varianter. Hos os kan du købe du både købe som løse rafter, men også rafter som er samlet i hele fag.

Vores forskellige raftehegn er herunder beskrevet kort for at give mere information.

Raftehegn med bark

Rafter med bark bliver leveret som løse rafter. De løse rafter bliver ofte skruet fast i inden firkantet og runde træstolper.

Raftehegn med trykimprægneret Ø5 rafter og runde stolper

Raftehegnet leveres med runde stolper med løse rafter. Her skal du selv samle/skrue rafterne fast på stolperne.

Raftehegn lodret

Vores raftehegn med lodrette rafter bliver samlet med en halvliggende overlægger og et bræt i bunden. Raftehegn bliver leveret samlet som et fag. Rafterne er beregnet til at sætte ned i falser på træstolper eller betonstolper.

Raftehegn vandret

Raftehegn vandret kommer løs, og skal selv sættes ned i falserne. Faget er velegnet til at sætte ned i falser på træstolper og betonstolper. Rafterne har faset ender.

Rafter / rundstokke med faset ender

Vores rafter med faset ender bliver leveret løse. Rafterne kommer med faset ender som passer ned i falser på træstolper betonstolper.

Raftehegn benyttes ofte i private haver og ved sommerhuse hvor man gerne vil have det naturskønne udseende.

Vores forskellige raftehegn kan bruges til træstolper, betonstolper og stålstolper.

Raftehegn holder i årevis

Raftehegn er kendt for at have lang levetid og ca. holder i 20-30 år. Man siger tit at raftehegn giver et godt hegn pr. krone på grund af holdbarheden.

Selvom rafterne holder i mange år, anbefaler vi altid at tjekke hegnet årligt. Tjek hegnet efter for råd og svamp.

Hvis man ønsker at vedligeholde sine rafter kan man give hegnet olie og træbeskyttelse.

Raftehegn pris

Raftehegn fås i forskellige modeller hvilket også gør at priserne svinger meget. De billigeste raftehegn er vores raftehegn med Ø5 rafter med runde stolper, her starter priserne fra cirka 1100 kr pr 2 meter – det vil sige at prisen pr. meter cirka ligger på 550 kr. Som sagt han man få raftehegn i alle prisklasser f.eks. vores lærke raftehegn som starter ved ca. 2000 kr. på 2 meter. Hvis man vil eller har eksisterende stolper kan man købe løse rafter som enten kan sømmes på træstolper eller ligges i falser.

Er det svært at sætte et raftehegn op?

Vores raftehegn sættes op som vores andre hegn. Det er vigtigt at hegnet står lige og er i lod. Vores forskellige typer af fag sættes op forskelligt – dog er det ens at vi anbefaler at stolperne støbes i jorden for at opnå maksimal stabilitet.

Enkle af vores raftehegn skrues fast direkte i stolpen, ellers løftes de enkle fag ned i falserne på den valgte stolpe.

Døre og porte til raftehegn

Vores raftehegn fås i et komplet sortiment hvilket vil sige at der kan laves døre og porte til de valgte modeller. Tilbehøret fås i standardmål og kan produceres efter specialmål.

For at afslutte faget med rafter vælges der ofte at sætte stolpehætter på stolperne.

Har du brug for hjælp til valg af raftehegn?

Raftehegn fås i forskellige varianter og det kan være svært at vælge før man har set det i virkeligheden. I vores åbne udstilling har vi vores forskellige fag af rafter udstillet. Rafterne kan ses alle ugens dage fra 08:00 – 21:00.  Vi er klar til at hjælpe vejlede i butikken åbningstider.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på [email protected] eller 97491452.