Betonklinke M23

Betonklinkerne har belægningstegls udseende og betonen ensartethed og flotte overflade samt kanter. Betonklinker er flotte og kan bruges på terrasser, indkørsler og p-pladser. Klinkerne fås i 5 forskellige farver: Grå, gul teglmix, sort og siena.

 

Filter products

Farve

Bredde

Længde

Tykkelse

Materiale

Overflade

Kanter

Viser alle 5 resultater

Unik flise i høj kvalitet

Betonklinke M23 produceres med fugeknaster i begge ender og i den ene side. Stenene indbygges vilkårligt.

Betonklinkerne er CE-mærket og fremstillet efter betonvarekontrollens højeste krav. Klinkerne er produceret med en speciel overflade hvilket betyder der vil være større tolerance på breddemål og dermed vil der muligvis opstå varierende fugebredder.

 

Anvendelsesmuligheder

Klinkerne kan bruges til arealer med let trafik(indkørsler), terrasser og gangstier. Betonklinkerne kan lægges på mange forskellige måder som eksempelvis sildebensmønster.

Betonklinkerne leveres med skarpe kanter og fliserne skal lægges med omhu for at undgå kantafskalninger. Vi anbefaler at der bestilles ekstra fliser så man ikke står og mangler for at færdiggøre sin belægning.

Fugerne

Klinkerne giver en fugebredde på 2,5-6 mm i længden og 2,5-6,5 mm i bredden. Undgå altid betonkontakt mellem klinkerne ellers vil der opstå kantafskalninger.

 

Levering af betonklinker

Vi leverer klinker fragtfrit til brofaste øer i Danmark ved køb af 5 paller / 6 tons. Vi normalt fliser med kranbiler hvilket giver os mulighed for at aflæsse fliserne det sted du ønsker.

 

Hjælp og guides til klinker

Har du brug for hjælp til valg, lægning eller spørgsmål om klinkerne er du altid velkommen til at skrive til os på post@staby-fliser.dk eller ringe på 97491452.

Har du brug for hjælp til lægning af fliser, fugning eller en tjeklist til din belægning kan du læse vores guides herunder.

Vidste du det er muligt at kombiner flere betonprodukter og opnå fri fragt?

Kombiner betonprodukter som havefliser, belægningssten, trappetrin og kantblokke og opnå fri fragt ved 6 tons / 5 paller. Se efter teksten
“fri fragt ved …” eller “kombiner og opnå fri fragt.”