Vis filter

Viser 1–30 af 43 resultater

Viser 1–30 af 43 resultater

Komposit klinkehegn – komplet sortiment

Komposit klinkehegn fås i forskellige modeller og er ens med at de alle fås som porte og låger. Når vi siger at man kan få det komplette sæt ved os betyder at du kan få stolper, skruer, afdækninger og andet tilbehør der passer til den enkle serie.

Alle vores brædder bliver alle produceret med fer og not og med træstruktur.

Hvad er forskellen på vores forskellige klinkemodeller?

Vores klinkemodeller fås i 3 forskellige modeller: XL klink, klink og mini klink. Herunder beskriver vi de enkle modeller så det er nemmere for at vælge en model.

XL klink (Bedst sælger)

XL klink er den højeste af vores klinkemodeller hvilket betyder man får færre brædder i ens hegn. XL brættet er produceret af 60% poppel, 30% HDPE (Plast) 10% Tilsætninger som farve og uv stabilisator som beskytter brættet fra at falme. Brættet er WPC (Wood Plastic Composite) hvilket betyder at der er træstruktur i brættet.

Brættet bliver leveres løst.

Brættet måler: 4,3 x 16,5 x 188,5 cm (Brættet giver 15 cm i højde)

Brættet kan bruges i betonstolper, stålstolper og træstolper.

Brættet kan bruges som bund i glashegn.

Klink

Vores komposit model klink er den mellemste klinkemodel, men den bredeste. Brætter er som det andet produceret af 60% bambus, 30% genbrugsplast og 10% bindemiddel – hvilket beskytter brættet fra at falme. Brættet har WPC struktur (Træstuktur)

Brættet bliver leveret løst.

Brættet måler: 4,5 x 11,5 x 188,2 cm (Brættet giver 10 cm i højden)

Brættet bruges i betonstolper, stålstolper træstolper.

Mini klink

Mini klink er det mindste kompositbræt vi har og den tyndeste. Brættet er produceret af 60% poppel, 30% HDPE (Plast) 10% Tilsætninger som beskytter brættet fra at falme. Brættet har træstuktur som man også kalder WPC.

Brættet bliver leveret løst.

Brættet måler: 2,5x15x180 cm. (Hvert bræt giver 14 cm i højde)

Brættet bruges i stålstolper og alustolper.

Hvordan monteres klinke komposit?

Klinke komposit monteres simpelt, men forskellige alt efter hvilken model.

XL klink og klink

XL klink og klink kan stables løst ned i falserne på betonstolper, stålstolper og træstolper. Klinkerne kan også monteres med en ramme af u-skinner – men dette behøves ikke.

Mini klink

Mini klink monteres i stålstolper alustolper ved hjælp af en ramme. Det er vigtigt at brædderne bliver samlet i rammerne for at gøre det ekstra stabile.
(Husk der skal være luft i begge sider af brædder så de arbejde – dette gælder også hvis de kraftige modeller i rammer)

Hvordan vedligeholdelses klinkebrædder i komposit?

Vores kompositmodel ”klinke” er vedligeholdelsesfrit ligesom alt andet komposit. Klinkebrædderne skal ikke males, oliebehandles eller behandles med beskyttelse.

Hegnet kan blive beskidt og modtage alger, men dette kan nemt rengøres med sæbevand, kompositrens eller algefjerner.

Hvad koster et klinkehegn?

Vores klinkehegn fås i forskellige typer af modeller og priser.

Vores billigste klinkehegn fås fra ca. 600 kr. pr. meter med alustolper til et par tusinde hvis man er vælger et højt hegn med et kraftigt klinkebræt og stålstolper.

De enkle serier fås med forskellige typer stolper alt og vælge efter økonomi og stil.

(Priserne ændre sig på grund af verdensmarkedet og derfor prisen herover er taget fra oktober 2022)

Er der kvalitetsforskel for komposit?

Klinke komposithegn kan sagtens købes for billigt. Når man handler hegn, hænger pris og kvalitet ofte sammen. Hvis man køber et billigt hegn, kan man forventet at det skal udskiftes efter få år eller at brædderne begynder at slå ud på grund af sol.

Skal du have hjælp og vejledning?

Er du tvivl om noget eller ikke kan finde noget information du søger? Så kontakt os på [email protected] eller på 97491452. Vi sidder klar i butikkens åbningstider til at besvare spørgsmål og vejlede.

Vil du opleve hegnet og have hjælp er du altid velkommen i vores udstilling og butik, så er vi klar til at hjælpe dig med dit haveprojekt.

Ofte stillede spørgsmål vedrørende hegn i klinkekomposit.

  • Skal klinke komposit vedligeholdelses?

Klinke komposit kræver som andet komposithegn ikke vedligeholdelses i form af olie, maling eller beskyttelse. Hegnet kan blive beskidt og kræve at blive renset.

  • Kan vi se jeres varianter af hegnet?

Vores forskellige vedligeholdelsesfrie klinkehegn kan ses i vores udstilling i Ulfborg. Udstilling har åben alle ugens dage fra 08:00 – 21:00.