Vis filter

Viser 1–30 af 46 resultater

Viser 1–30 af 46 resultater

Flagstang til en hver lejlighed

Vi tilbyder en lang række forskellige flagstænger. Vores flagstænger fås både i glasfiber og træstænger. Flagstænger har en lang række anvendelsesmuligheder og bliver benyttet anderledes rundt i de danske haver. Vi sælger typisk flagstænger til private haver og sommerhuse – men vi kan også sørge for flagstænger til erhverv.

Udendørs flagstænger og tilbehør

Vi har over 15 forskellige flagstænger samt alt det tilbehør man har behov for. Vi har sokler som benyttes til at montere flagstængerne i – de fås både i beton og granit.

Leder du ikke efter en flagstang men bare mangler et nyt flag eller en vimpel? Så kan vi også klare det. Vi har et stort udvalg af vimpler og flag som passer til din flagstangs højde.

Har du brug for en nedgravet sokkel hvor du kan byde dine gæster velkommen med et lille flag eller hvor du kan stille et juletræ? Vi har galvaniseret rør som løser denne opgave.

Brug for opsætning eller hjælp?

Har du brug for hjælp vedrørende køb af flagstang eller ønsker et tilbud på opsætning? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper både med vejledning men kan også arrangere opsætning af flagstænger i hele Danmark.

Del dit #stabyfliser projekt