Vis filter

Viser alle 11 resultater

Viser alle 11 resultater

SF-Coloc – Uni-colot – Plus

SF-coloc er kendt under mange navne såsom; Coloc, uni-colot og plus sten.

Coloc stenene sætter nye standarder for din industribelægning. Stenen er lavet med et ankerformet design, som låser stenene fast i alle retninger og fordeler trykket over en større flade. Det gør Coloc ideel til områder, der udsættes for tung og intens trafik såsom, lufthavne, militærpladser, containerterminaler og lagerpladser.

Design og funktionalitet

Vores coloc sten er lavet med affasede kanter hvilket gør stenen holdbar både under lægning, men også når stenen tages i brug. Maskinlægningsstenen giver en jævn og stail overflade, hvilket med fordel kan bruges i områder med meget truckkørsel. Stenen leveres standard med fugeknaster.

Kvalitet der holder

Vores Coloc er CE-mærket og produceret efter betonvarekontrollens højeste krav. Det betyder, at du får en belægning, der ikke blot holder I mange år, men også har en høj styrke.

Stenen kommer som standard i klassisk betongrå, men kan også laves i sort/antracit eller aftale.

Udover standardsten har serien også mange forskellige tilbehør og afslutningssten til at fuldende projektet.

Fleksibel og bekvem levering

Vi tilbyder fri fragt ved ordrer over 6 tons til brofaste øer i Danmark. Det er muligt både at kombinere normalsten og tilbehørssten samt andre typer og kantblokke for at opnå vægten. Vores leveringer sker ofte med kranbil eller truckbil. Hvis ordren er under 1 palle, bliver den typisk leveret med danske fragtmænd med palleløfter. Det er også muligt at afhente stenene på vores lager – vi anbefaler du bestiller dem på forhånd.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg bruge Coloc sten?

Du kan i princippet bruge stenen over alt, men den bliver typisk brugt ved tung trafik såsom lagerpladser og militære pladser.

Laver i tilbud til projekter?

Ja, vi tilbyder at lave tilbud til større projekter. Du skal blot skrive til [email protected] med mængde og leveringsby.