Vis filter

Viser alle 6 resultater

Viser alle 6 resultater

Traditionelle tegl med moderne design

Teglgulve har i mange år været populære i mange hjem, og vi oplever en stigende efterspørgsel på gulvteglene som igen er blevet introduceret med mange nye skønne farver. Gulvteglenes tidløse skønhed blandet med lang holdbarhed gør dem eftertragtet både blandt boligejere og sommerhusejere.

Et flot og bredt sortiment

Vores teglgulvssortiment afspejler den nuværende trend inden for interiørdesign. Inspireret af den stigende efterspørgsel har vi sammensat en samling, der ikke kun appellerer til de traditionelle smag, men også bringer moderne nuancer og finish til bordet. Med finere overflader end vores udendørs belægningstegl – som dog stadig er velegnet til indendørs brug – kan du være sikker på at finde det perfekte teglgulv, der matcher dit hjem.

Få inspiration

Uanset om du er på udkig efter den rå charme, som tegl tilbyder, eller ønsker en mere poleret finish, er du kommet til det rette sted. Opdag de utallige måder, hvorpå du kan indarbejde teglgulve i dit hjem, og lad dig forføre af deres unikke karakter.

Giv dit hjem en varm og jordnær følelse med vores trendy teglgulve. Med et bredt udvalg af farver og udtryk er har vi din ryg, når du skal bringe tidløs elegance og moderne design ind i dit hjem. Tag et kig gennem vores sortiment og bliv inspireret til at skabe dit drømmehjem.

Vil du gerne se de forskellige typer af indendørs tegl har vi en udstilling hvor det er muligt at se alle typerne lang. Showrommet er åbent alle dage og kan også besøges udenfor vores åbningstider – helt til klokken 21 om aftenen. Det betyder også du kan besøge dem i lørdag og søndag.