Vis filter

Viser alle 8 resultater

Viser alle 8 resultater

Naturlig og rolige farver på væggen

Grønne vægfliser er en frisk tilføjelse indenfor boligindretning og er blevet mere og mere populært mellem husejerne. Med de flotte grønne farvenuancer som giver en naturlig og berolig udstråling bringer de grønne nuancer en fornemmelse af natur og frihed til ethvert rum. De mange grønne farver fås i forskellige nuancer, strukturer og finish, hvilket gør at de kan anvendelse til alle rum uanset om det er stue eller køkken.

Uanset om du vælger en mat flise eller en mere skinnede / poleret version har de grønne farve en god funktion til at fremhæve andre elementer ved indretning og skabe en atmosfære af ro og balance.

Grønne vægfliser i god kvalitet

Vi ved når man vælger fliser er kvalitet og nemt vedligehold de punkter som man ser efter. Selvom de er lettere ved at skjule snavs end lysere fliser, er det stadig vigtigt at man vælger en flise der er nem at vedligeholde og rengøre. Derfor har er vores grønne fliser lavet af keramik så man får en type der både er i høj kvalitet og nem at rengøre.

Vores forskellige typer af grønne fliser kan bruges i alle rum, uanset om det er en flisevæg i stuen eller det er som fliser i et køkken eller badeværelse. Inde på de enkle fliser står hvor de er velegnet til at bruges.

Hvilken type skal jeg vælge?

Når du vælger grønne vægfliser, bør du tage flisens slidstyrke i betragtning. Vægfliser bør have en slidstyrke mellem 1-3, men det er ikke noget problem at vælge fliser med en højere slidstyrke til væggen. Mange vælger også at kombinere den samme flise på både vægge og gulve for at skabe en sammenhængende og harmonisk indretning.