Vandsten / springvand

Står du og skal have ny vandsten eller mangler du bare tilbehør til en nuværende? Se vores store udvalg i vores 3 kategorier herunder.

Alt til vandsten i høj kvalitet

Vi har et stort udvalg af vandsten, pumper og baljer til vandsten. Vores sortiment har en ting tilfælles og det er at der ikke er gået ned på kvalitet. Vi har igennem de seneste mange år både selv importeret vandsten, men også købt igennem de største importører i Danmark.

Levering af pumper og vandsten

Bestiller du pumper og vandsten ved os leverer vi det direkte på din adresse med danske fragtmand. Vi leverer med palleløfter og kan derfor sætte din ordre hvor der er fast underlag. Vi leverer normal vandsten indenfor 1-2 hverdage alt efter hvornår bestillingen er fortaget. Hvis du ønsker levering en bestemt dag kan du skrive det i kommentarfeltet.

 

Har du brug for hjælp indenfor en af vores kategorier?

Hvis du har brug for hjælp til pumper, bajler eller selve sten står vi klar til at hjælpe. Vi er klar på telefonen 97491452 eller på mail post@staby-fliser.dk. Vi hjælper dig i mål med dit projekt med vand i haven.

 

Ønsker du og se produkterne inden du køber?

Vi har 2000 m2 udstilling og har sat en stor del af vores sortiment op. Vi har under hver vandsten på siden skrevet om den kan opleves i udstillingen. Enkle er ikke sat op, men kan ses i udstillingen uden vand. Vi har også vores forskellige pumper og baljer på lager som også kan oplevelse i vores butik.