Vis filter

Viser 1–30 af 75 resultater

Viser 1–30 af 75 resultater

Alt til vandsten i høj kvalitet

Vi stolte af vores brede sortiment af vandsten. Vi tilbyder mange forskellige modeller, som er designet med enten holdbar granit eller letvægtsmaterialer, hvilket gør dem nemme at placere og flytte efter behov. Uanset om du søger en simpel, enkeltstående sten, eller et komplet sæt med pumper og lys, kan du være sikker på at finde noget, der passer til dit unikke behov og smag i vores udvalg. Vores sortiment er nøje udvalgt for at til at passe en bred vifte af præferencer og budgetter, fra enkle og funktionelle designs til mere sofistikerede og kunstneriske valg.

Stort udvalg af vandsten og tilbehør

Vi har over 20 års erfaring med salg af vandsten, hvilket giver os en dybdegående forståelse og ekspertise inden for området. Gennem disse mange år har vi opbygget en stor viden om, hvad der gør en vandsten både attraktiv og funktionel, og vi bruger denne indsigt til at vejlede vores kunder. Vores sortiment af tilbehør gør det desuden let for dig at vedligeholde din vandsten og sikre, at den altid fremstår indbydende. Vores store udvalg af vandsten, pumper og baljer til vandsten  har en ting tilfælles og det er at der ikke er gået ned på kvalitet. Vi har igennem de seneste mange år både selv importeret vandsten, men også købt igennem de største importører i Danmark.

Levering af pumper og vandsten

Bestiller du pumper og vandsten ved os leverer vi det direkte på din adresse med danske fragtmand. Vi leverer med palleløfter og kan derfor sætte din ordre hvor der er fast underlag. Vi leverer normal vandsten indenfor 1-2 hverdage alt efter hvornår bestillingen er fortaget. Hvis du ønsker levering en bestemt dag kan du skrive det i kommentarfeltet.

Har du brug for hjælp indenfor en af vores kategorier?

Hvis du har brug for hjælp til pumper, bajler eller selve sten står vi klar til at hjælpe. Vi er klar på telefonen 97491452 eller på mail [email protected]. Vi hjælper dig i mål med dit projekt med vand i haven.

Ønsker du og se produkterne inden du køber?

Vi har 2000 m2 udstilling og har sat en stor del af vores sortiment op. Vi har under hver vandsten på siden skrevet om den kan opleves i udstillingen. Enkle er ikke sat op, men kan ses i udstillingen uden vand. Vi har også vores forskellige pumper og baljer på lager som også kan oplevelse i vores butik.