Vis filter

Viser 1–30 af 796 resultater

Viser 1–30 af 796 resultater

Hegn til ethvert projekt

Hegn kan være en god idé for at ramme sin grund ind, holde dyr inde eller skabe læ og hyggekroge rundt i haven. Havehegn fås i mange forskellige varianter og kan have mange forskellige funktioner. Vores forskellige hegnstyper giver dig et flot hegn som passer til de fleste haveprojekter.

 

Hvorfor skal man bruge hegn?

Hegn bliver tit brugt i stedet for en hæk. Hækken bliver tit fravalgt fordi det vil tage år før hækken når sin fulde højde samt den kræver løbende vedligehold. Hegn kan fås i forskellige materialer og kan også kræve løbende vedligehold, men kan også fås i vedligeholdelsesfrit materiale.

Hegn er typisk en forlængelse af huset og vil derfor give god mening i at vælge det samme materiale som man har ved ens hus eller have.

 

Hvilke typer hegn har i?

Vores forskellige typer af hegn er inddelt i 3 kategorier:

Vedligeholdelsesfrit hegn

Vedligeholdelsesfrit hegn er blevet et populært valg da det kræver som sådan ingen vedligehold kræver. I vores vedligeholdelsesfrit hegn kategori finder man:

Træhegn

Træhegn har eksisteret i årevis er et klassisk og solidt valg. Vores forskellige træfag fås i magne forskellige designs og serier, man bliver bl.a.:

Plushegn

Plus hegn er en af de mest kendte hegnsproducenter og har et stort udvalg af hegn i både træ og komposit. Vi forhandler hele Plus’ produktprogram og kan hjælpe vejlede i det.

Se alle plus hegn

Udover vores forskellige kategorier med hegn har vi selvfølgelig også det tilbehør som vi anbefaler til vores hegn.

Tilbehør til hegn

Vi har et bredt udvalg af tilbehør til hegn, og har opdelt alt vores tilbehør i forskellige kategorier så det er nemt at finde det man skal bruge.

Du finder bl.a. betonstolper, stålstolper, træstolper, stolpehætter, stolpefødder eller beslag og skruer og meget andet.

 

Hvem kan købe hegn ved os?

Vi har hegn til ethvert projekt. Vi handler med både private, virksomheder og det offentlige for at skabe smukke rammer. Vi bestræber os på at leverer et hegn som lever op til kundens forventning om kvalitet og udseende.

Hvilket materiale hegn skal jeg vælge?

Det er typisk svært at vælge hvilket materiale man kunne ønske at få sit hegn i. Hvert materiale har sine fordele og ulemper alt efter hvilken smag man kunne ønske sig.

Hvis man ønsker et vedligeholdelsesfrit hegn, skal man vælge et af vores vedligeholdelsesfrie serier i vedligeholdelsesfrit materiale. Det kan være komposithegn, glas eller stål hegn.

Hvis man ønsker et naturligt hegn der kræver lidt vedligehold, kan man vælge vores mange forskellige træhegn. Træhegn vil med tiden kræve vedligehold. Ved at vedligeholde et træhegn forlænger man træet levetid og man kan dermed nyde hegnet mange år frem. Træhegn er et populært valg fordi det giver et naturligt udtryk og kan gå i et med naturen.

 

Køb dit havehegn os hos

Vi har et stort udvalg af hegnsfag i forskellige materiale, samt alt tilbehør der hører til. Vi har produceret og solgt hegn i over 30 år og kan hjælpe dig bedst i mål med dit projekt.

Vi har et stort udvalg af standardfag, men kan også lave fag der er efter specialmål så du kan få dit projekt gennemført.

Du kan både handle vores hegn på nettet, men er også velkommen til både at ringe og komme fordi vores store butik.

Hvordan sætter man hegn op?

Planlægger du at skal i gang med at sætte hegn op, er det vigtigt at du har det rigtige udstyr – det gør hvert fald opsætningen lettere. Det vigtigste før man går i gang med at opsætte hegn er at kigge på det omkring liggende terræn om det er lige eller hvad der kræver for at for et lige hegn.

Hegn kan monteres på forskellige måder alt efter terræn:

  • Hegn monteret på bakket terræn med lige top

Her er hegnet monteret sådan at toppen af hegnet står lige, dette kan gøres ved eksempelvis at benytte flere bundplader i bunden af ens stolper.

  • Hegn monteret på bakket terræn som følger terrænet

Her er hegnet monteret sådan at der kommer højde forskellige fra fag til fag, dette giver hop alt efter om terrænet går op og ned.

Du kan læse mere om montering af hegn på linket her: Sådan sætter du hegn op

 

Skal du have hjælp til dit hegnsprojekt?

Har du spørgsmål eller andet vedrørende dit hegnsprojekt er du mere end velkommen til at kontakte os på [email protected] eller på 97491452.

Vi har også en stor udstilling med mange forskellige typer hegn. Udstillingen har åben alle ugens dage mellem 08:00 – 21:00. Vi står klar til at rådgive i butikkens åbningstid.