Struktur fliser

Strukturfliser er en spændende og anderledes type flise. Flisen er fremstillet med vådstøbning som giver en eksklusiv overflade der er meget tæt og som giver en smuk prægning. Strukturfliser laves kun i 4 cm som kun kan bruges på terrasser og gangstier.

 

Filter products

Farve

Bredde

Længde

Tykkelse

Materiale

Overflade

Kanter

Viser alle 3 resultater

Unik produktion i høj kvalitet

Struktur fliser er fremstillet fra på en anderledes måde da den bliver fremstillet med vådstøbning. Vådstøbning er en teknik der giver en unik og anderledes overflade hvilket også betyder at fliserne ikke har ens overflade fra flise til flise.  Selvom flisen er bliver støbt med vådstøbning er den stadig produceret efter betonvarekontrollens højeste krav: Det betyder du får en flise der holder i mange år, og overholder alle de danske standarder og normer.

 

Anvendelse

Strukturflisen fås kun i 4 cm tykkelse hvilke gør at den kun kan benyttes til terrasser og gangstier eller arealer hvor der ikke skal være trafik på. Fliserne produceres i 3 forskellige fliseformater som både kan lægges alene, men også er flotte at kombinere i formater. Struktur serien har også havefliser som danner en cirkel.

 

Levering

Vi leverer til hele Danmark, og tilbyder fri fragt ved køb af 5-6 paller / 6 tons til brofaste øer. Har du specielle behov og ønsker kan du skrive dem i kommentarfeltet i kurven.

Der kan forekomme op til 5 ugers leveringstid på strukturfliser hvis de ikke er på lager.

 

Guides der hjælper dig.

Vi har lavet mange gør det selv guides som der kan benyttes når køber struktur fliser.

Gør det selv guides:

Produktviden:

 

Vi hjælper dig hvis du er i tvivl
Mangler du hjælp eller har spørgsmål der ikke er besvaret er du mere end velkommen til at skrive til post@staby-fliser.dk eller ringe på 97491452.

Vidste du det er muligt at kombiner flere betonprodukter og opnå fri fragt?

Kombiner betonprodukter som havefliser, belægningssten, trappetrin og kantblokke og opnå fri fragt ved 6 tons / 5 paller. Se efter teksten
“fri fragt ved …” eller “kombiner og opnå fri fragt.”