Vis filter

Viser 1–30 af 340 resultater

Viser 1–30 af 340 resultater

Hvorfor vælger man indendørs fliser?

Indendørs fliser er et populært valg i rum som badeværelser, køkkener og brygger/entre, og det er ikke uden grund. Fliser er, først og fremmest, utrolig praktiske i dagligdagen, og bliver som sagt brugt i travle rum, hvor de modtager meget skidt og er udsat for mere aktivitet end andre rum. Indendørs fliser har nogle generelle fordele:

 • Rengøring er nemt
 • Lang levetid
 • Kan ikke rådne

Hvordan rengører jeg bedst fliser indendørs?

Vores indendørs fliser har en hård overflade, hvilket gør det nemt at holde dem rene, i forhold til levende materialer såsom træ. Udover det tidsbesparende element ved rengøring, kræver vores indendørs fliser heller ikke lakering og gulvafslibning, som normalt kræves efter flere års slid med træ.

En simpel gulvvask med de rigtige rengøringsmidler gør de fleste indendørs overflader rene på ingen tid. Rengøring af fliser er simpel, og man kan nærmest ikke ødelægge dem.

Keramiske fliser indendørs

Keramiske fliser er en betegnelse for fliser, der er printet og brændt af ler. De indendørs keramiske fliser fås både uglaseret og gennemfarvet. Keramiske fliser er den typiske flise, man ser indendørs. Keramiske fliser er et populært valg, da de er nemme at vedligeholde, og ikke behøver imprægnering eller en særlig behandling. Vores keramiske fliser indendørs er også vandafvisende, hvilket gør dem særdeles velegnet til vådrumszoner som badeværelser, brusekabiner, køkkener og entréer.

Store indendørs fliser

Vores store indendørs fliser fås, som vores andre modeller, i mange forskellige farver og mønstre. Vores store fliser begynder ofte fra størrelsen 60×60 og fås helt op til 150 cm. Hvis du gerne vil have helvægfliser, kan nogle af vores modeller også fås som det. Store fliser er blevet et hit, når man vælger fliser, og det er ikke uden grund. De store fliser giver færre fuger, som man skal rengøre og vedligeholde. Store fliser kan både bruges i store og mindre rum. Hvor mange tit tænker, at store fliser kan blive for meget i et lille rum, kan det faktisk få rummet til at se større ud.

Sådan vælger du de rigtige fliser

Der er mange forskellige designs og størrelser at vælge imellem, men det er også vigtigt, at man vælger den rigtige type til den funktion, den skal have. Når du er på udkig efter fliser, skal du være opmærksom på følgende punkter:

 • Slidstyrke
 • Mønster
 • Farve
 • Rummets størrelse

En flise med en slidstyrke på 1-2 egner sig kun til at bruge på vægge, mens vi anbefaler en slidstyrke på 3-5, hvis fliserne skal bruges på gulve. Jo højere slidstyrke, jo mere slid kan de holde til. Selvom slidstyrken er højere end 1-2, kan ens indendørs fliser godt bruges på vægge.

Vi har opdelt vores indendørs fliser i kategorier, så du nemt kan finde fliser, der passer til dit indendørs projekt:

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få lagt fliser indendørs?

Der er flere faktorer, der spiller ind, når man snakker om, hvad prisen er for at få lagt fliser. Typisk ser vi priser mellem 500 og 1000 kr. pr. m2 i køkkener og bryggers, mens badeværelse belægning kan være mellem 800 og 1500 kr. pr. m2.

Faktorer, der typisk spiller ind på prisen, er:

 • Flisetype og størrelse
 • Geografi
 • Vådrum
 • Om der er eksisterende fliser og gulv, der skal rettes op.

Vil du have udendørs fliser der ligner dine indendørs fliser? Vi har et stort udvalg af keramiske fliser udendørs, de fås i mange af de samme modeller som vores indendørs fliser.