Vis filter

Viser 1–12 af 17 resultater

30×30 fliser til indkørsel og terrasser

Havefliser 30×30 har mange forskellige anvendelsesmuligheder og kan nemt lægges alene eller kombineres med andre flisestørrelser.

Hvor havefliser 30×30 kan bruges afhænger af den tykkelse man vælger flisen i. Som hovedregel anbefales der 5 cm tykkelse på terrasser og gangstier (Hvor der ikke skal køres biler på) 6 cm 30×30 fliser anbefales i indkørsler hvor der køres med personbil, hvis der er tungere trafik, kan man gå op i 8 cm tykkelse. Der står inde på hver variant hvor flise kan bruges.

Havefliser 30×30 i høj kvalitet

Alle vores 30×30 fliser er CE-mærket og trekantsmærket efter betonvarekontrollens højeste krav. Det betyder at du får en flise i højest kvalitet uanset hvilket mål du vælger. Vores 30×30 fliser er alle produceret med 2-Lags beton hvilket betyder at flisen bliver produceret med 2 forskellige lag beton; Et grov lag i bunden og et tyndt fin lag i toppen som giver et ekstra flot og tæt udseende til det færdige resultat.

Levering i hele landet

Vores fliser i 30×30 bliver pakket på paller og bliver leveret med enten kranbil eller truckbil. Hvis der bliver bestilt under en palle, kan den blive leveret med danske fragtmand med palleløfter. Vi leverer vores 30×30 fliser fragtfrit til brofaste øer ved 6 tons eller ved det antal der står ved hver flise. Det er muligt at kombinere flere forskellige tykkelser og størrelse af fliser og opnå frifragt.

Har du specielle forhold i forhold til aflæsning kan du skrive dine ønsker i kommentarfeltet i kurven, så vil chauførerne gøre det bedst mulig for at opfylde dine ønsker.

Vil du gerne afhente fliser så kan du nemt besøge vores lager i Ulfborg, her sidder vi klar til at hjælpe dig både med at finde den rigtige flise, men vi kan også læsse med truck eller du kan tage løs på vores lager.

Har du spørgsmål?

Er der noget du er i tvivl om eller har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os på 9749 1452 eller på post@staby-fliser.dk. Hvis du brug for guides til gør det selv arbejde eller søger produktviden kan se vores guides herunder:

Gør det selv guides:

  • Tjekliste til ny belægning
  • Hvordan lægger man fliser
  • Hvordan skærer man fliser
  • Sådan fuger du fliser
  • Brug den rigtige pladevibrator

Produktviden:

  • Kalkudfældninger
  • Fugesand
Del dit #stabyfliser projekt