Vis filter

Viser et enkelt resultat

Viser et enkelt resultat

VitaLine græsarmering – smuk og moderne

VitaLine græsarmering er en moderne løsning indenfor græsarmering. Den giver parallelle linjer som ikke ses i andre græsarmeringssten, og giver en flot overgang mellem natur og beton. VitaLine bliver lavet i det man kalder modul 30, hvilket betyder den går op med alle mål der er har 30 i sig.

VitaLine græsarmering pris

VitaLine græsarmering pris afhænger af hvor du er fra i landet. Vores VitaLine fliser starter fra ca. 17 kr pr. stk og fra ca. 198 kr. pr m2. Bemærk at vi tilbyder fri fragt ved 41 m2 / 451 stk. hvilket normalt gør os billigere end andre på markedet.

Hvordan lægger man VitaLine?

VitaLine lægges som normale fliser, du bestemmer selv hvilken vej du vender linjerne, men normalt lægges de parallet med huset. VitaLine kan også maskinlægges hvis man har et større projekt.

Vi anbefaler ikke man vibrere belægningen efter den er lagt.

Levering og afhentning

VitaLine Græsarmering bliver stablet på paller, og leveres på paller. Stenene bliver typisk leveret med kranbil eller medfølgertruck. Hvis du bestiller under 1 palle, bliver de typisk leveret med danske fragtmænd med palleløfter. Hvis du har specielle ønsker til din levering, kan du skrive dem i kommentarfeltet i kurven.

Hvis du gerne vil afhente stenene på vores lager, kan du vælge afhentning i kurven, og her kan du også vælge om du vil hente dem med, eller uden palle. Vi anbefaler at du bestiller stenene inden du kommer, så du er sikker på det rigtige antal, er på lager.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange stk. går der pr. m2?

Der går 11,1 stk. pr m2

Skal de vibreres efter de er lagt?

Vi anbefaler ikke man vibrerer vitaline efter de er lagt, vi har oplevet kunder som har gjort og dermed har ødelagt stenens linjer

Hvor meget beton kan man se?

VitaLine har et græsareal på 50%, det betyder at 50% af flisen kommer til at være græs / muld.