Vis filter

Viser alle 3 resultater

Viser alle 3 resultater

Græsarmering plast

Vores græsarmering i plast giver et stort græsareal, hvilket givet et flot og naturligt grønt udtryk til din belægning. Græsarmeringen i plast er fremstillet af LDPE(Low Denisty Polyethylen) hvilket er 100% miljøneutralt genbrugsmateriale. Plast blokkene giver fleksibilitet og styrke i deres størrelse samt forskellige modeller. Plastarmeringen er modstandsdygtige overfor det danske vejr, da de både kan klare kulde og belastning.

Græsarmering ecoblock

Vores ecoraster / ecoblokke har forskellige områder de kan bruges på. Generelt kan modellerne fås i styrker der kan klare alt fra gangarealer til p-pladser.

Vores forskellige modeller kan bruges her:

Gangarealer, markedspladser, golfbaner, kirkegårde

Parkeringspladser, indkørsler, carporte, lossepladser, Hestefolde

Parkeringspladser, trafikanlæg, flyvepladser, brandveje

Vores plast græsarmering har et sikkerhedssystem, der sikrer fast sammenbinding af de enkelte blokke. Det skaber en stærk og sammenhængende overflade der er stabil og modstår alt fra -50 grader til +90 grader.

 Anbefalinger til vores græsarmering i plast

  • Vores plast græsarmering bør ikke lægges tættere end 1 cm fra kantafgrænsninger
  • Hullerne i blokkene bør ikke fyldes over 1 cm fra overkanten
  • Arealet skal passes til det er etableret – det vil sige at det bør gødes og holdes fugtigt til at starte med (Alt efter hvad der er i hullerne i armeringen)

Blokkene leveres som sammenkoblede plader som består af 12 blokke (1,33 m2) Det og deres lave vægt gør at det nem at udlægge dem. Normalt kan man lægge op til 100 m2 i timen på grund af den lave vægt kontra andre modeller.

Ecoraster pris

Vores plast græsarmering fås fra cirka 300 kr. pr. m2 til 395 kr. pr. m2. Prisen afhænger af hvor den skal bruges henne. Vi anbefaler altid du vælger den type der er beregnet til dit projekt.