Vis filter

Viser alle 8 resultater

Artura komposithegn

Artura er et ”byg-selv” hegn da hegnet bliver leveret usamlet og brædderne selv skal samles sammen i den galvaniseret ramme.

Artura brættet er produceret i 50% træ, 35% plastisk og 15% bindemiddel. Blandingen gør at produtet ikke går i råd og man slipper for at vedligeholde det.

Skal Artura hegn vedligeholdelses?

Artura-serien kræver ikke vedligehold da hegnet ikke angribes af skadedyr og er modstandsdygtig over for insekter som termitter og borebiller.

Artura hegnet kan blive beskidt, men kan nemt rengøres med sæbevand.

Hvor længe holder Artura hegnet?

Artura hegnet har en cirka levetid på 15 år uden vedligehold. Kompositbrædderne i hegnet falmer cirka 10% det første år – dette er helt normalt og udenfor reklamation.

Varianter af Artura hegn

Artura fås i forskellige varianter i forskellige længder og højder. Hegnet fås både med glas og som hel fag. Artura er en komplet serie hvor man både kan få havelåger og porte som matcher udseende og design.

Artura kan både opstilles med stålstolper og kompositstolper.

Hvordan sætter jeg Artura hegn op?

Artura opsættes efter skinner og stolper er påskruet på stolperne og bundskinnen også er skruet på. Artura har fer og not og sætte ned i falserne ovenpå hinanden. Når brædderne er nedsat skrues topskinnen på.

Du kan se Artura hegn opsætning her:

https://www.youtube.com/watch?v=X36rmr6WLA8

Hvor kan Arturahegnet bruges?

Arturahegnet kan stortset bruges overalt da hegnet fås i forskellige højder og længder. Artura kommet usamlet og kan let tilskæres hvis hegnet skal være kortere for at passe.

Artura bliver tit brugt som terrassehegn, læhegn, skelhegn eller forhavehegn – alt efter hvilken smag man ønsker.

Har du spørgsmål vedrørende hegnet?

Du er altid velkommen til at kontakte os på 97491452 eller [email protected]. Vi er klar til at vejlede og råde til ved valg af hegn.

Del dit #stabyfliser projekt