Vis filter

Viser 1–30 af 44 resultater

Viser 1–30 af 44 resultater

Affaldsskjuler til hjemmet

At have en affaldsskjuler i hjemmet er en effektiv måde at holde skraldespanden organiseret og ud af syne. Det er vigtigt at vælge den rigtige skraldespandsskjuler, der passer til dit hjem og dine behov.

Hvorfor skal man have en skraldespandsskjuler?

Skraldespande er et nødvendigt onde, men de behøver ikke at være et øje-sore. Med den rette skraldespandsskjuler kan du skjule den grimme skraldespand og give dit hjem et mere stilfuldt udseende.

En renovationsskjuler er ikke et must, men er en populær løsning som giver en flot afslutning.

Når du vælger en skraldespandsskjuler, er det vigtigt at tage højde for størrelsen og formen på skraldespanden. Det er også vigtigt at vælge en skraldespandsskjuler, der passer til dit hjems stil. Der er mange forskellige stilarter at vælge imellem, såsom rustik, moderne, klassisk og landlig.

Materialet er også vigtigt. Skraldespandsskjulere kan laves af træ, metal og komposit.

En skraldespandsskjuler kan også være et godt sted at hænge husnumre op så det er synligt fra vejen.

Hvordan laver man en skraldespandsskjuler?

Det er et spørgsmål, som mange mennesker står overfor, når man har besluttet sig for at få en skraldespandsskjuler. Det er vigtigt at vælge den rigtige skraldespandsskjuler, da det kan være med til at give et stilfuldt og stilrent udseende til dit hjem.

Vores forskellige løsninger kommer usamlet men med alt der behøves for at samle dem.

Hvordan sætter man en skjuler op?

Vores forskellige løsninger af skraldespandsskjulere laves forskelligt alt efter hvilket man vælger. Vores løsninger bliver alle leveret usamlet og skal der herefter samles.

De enkle løsninger samles efter samme principper som vores forskellige hegn. Vores forskellige skraldespandsskjuler er i princippet lavet efter vores forskellige hegn, hvilket gør at hvis du ser en model af vores forskellige hegn du gerne vil have som skraldespandsskjuler, kan de sagtens bruges til det – uanset om det er komposithegn eller træhegn

Hvor mange skraldespande er der plads til?

Typisk har en skraldespand en bredde på ca. 60 cm hvilket betyder at skjuleren minimum skal være 180 cm, men vi anbefaler at tilføje lidt ekstra så der er luft mellem de enkle spande.

Enkle at være løsningerne kommer som sæt hvor man selv skal afkorte brædderne, det giver frihed for at selv at tilpasse hvor bred man ønsker sin skjuler.

Hvor længe holder en renovationsskjuler?

Alt efter hvilket materiale man vælger er der forskellig levetid. Ved vores træløsninger kan man regne mellem 10 og 20 års levetid alt efter hvor ofte man vedligeholder sin skjuler.

Vores løsningerne i komposit har alt efter hvilken model man vælger + 20 års levetid.

Hvordan vedligeholder man skraldespandsskjuleren?

Alt efter hvilket materiale man vælger er der forskellige vedligehold.

Skraldespandsskjuler i træ

Skraldespandsskjuler i træ kræver løbende vedligehold af og vi anbefaler at man løbende maler og giver olie. Vi anbefaler at man tjekker årligt for råd og svamp.

Skraldespandsskjuler i komposit

En skraldespandsskjuler af komposit kræver ingen vedligehold da materialet er vedligeholdelsesfrit. Vi anbefaler dog at man rengøre skjuleren for at forlænge dens levetid.