Vis filter

Viser 1–30 af 299 resultater

Viser 1–30 af 299 resultater

Udendørs krukker til haven

Havekrukker er en fantastisk måde at tilføje farve og liv til din have eller terrasse på en nem og overkommelig måde. Vi har en bred vifte af forskellige slags havekrukker at vælge imellem, lige fra rustikke keramiske potter til moderne beton- og stålkrukker. Uanset hvilken stil eller størrelse du leder efter, vil der være en havekrukke, der passer til dine behov og smag.

Forskellige krukker til haven

Vi har et bredt udvalg af forskellige krukker i mange populære materialer. Vores udvalg af krukker breder sig fra klassiske keramik krukker til moderne krukker i fiberbeton og rattan. Herunder beskriver vi kort de forskellige kategorier og hvilken slags modeller du kan finde i dem.

 • Fiberbeton krukker

Fiberbeton krukker moderne krukker som har et glat og moderne udeseende. Fiberbeton krukker er yderst holdbare og kan klare alt fra små til store planter. Vores forskellige fiberbeton krukker fås i forskellige modeller, hvilket betyder man både kan finde helt firkantet krukker, runde, aflange og ovale krukker. Krukkerne kan købes både enkeltvis men også i sæt.

Se vores forskellige fiberbeton krukker her

 • Granit krukker 

Granitkrukker er klassiske krukker som er kendt for at være solide og holde i årtier. Granit krukker fås i forskellige modeller og kan både fås med riller og helt poleret. Granitkrukker er også kendt for at være tungere end mange at de andre materialer krukker fås i.

Køb granitkrukker her

 • Rattan krukker 

Rattan krukker er også kendt som rattan kurve eller flet kurve og er blevet et yderst populære havekrukke de udover at være flotte og bringer naturens brune farve ind på terrassen. Vores forskellige rattan kurve fås i forskellige modeller og kan fås i både firkantet og runde modeller.

Se vores rattan krukker her

 • Terracotta krukker

De fleskte af vores terracotta krukker er lavet af choco terracotta som giver en smuk og brun farve som giver flotte farvenuancer fra lys nougat til mørk chokolade. Vores terracotta krukker bliver efter de er brændt givet en coating så de holder til det nordiske klima.

Se vores terracotta krukker her

 • Græske krukker

Vores græske krukker er alle håndlavet fra en lokal bjerglandsby hvor produktion ligger sammen med potteriet. De græske krukker alle lavet i en smuk lys blød farve og fås i flotte runde modeller med riller og forskelligt design.

Se vores græske krukker her

 • Keramik krukker

Keramiske krukker er udover at være yderst holdbart også meget dekroative. Keramik krukker fås i mange forskellige modeller og er alle håndlavet så hver af vores forskellige modeller er unikke og kan være forskellige fra model til model. Vores keramiske krukker fås i mange forskellige størrelser og mange forskellige overflader.

Se vores forskellige keramik krukker her

 • Rusten krukker

Rusten krukker er ligesom rusten højbede og havekanter væltet ind i de danske haver. Vores forskellige cortenstål krukker fås i forkantet modeller og høje krukker og er alle med bund.

Se vores forskellige corten krukker

 • Letvægtskrukker

Letvægtskrukker fås i forskellige farver og modeller, så hvis man er på udkig efter runde, firkantet eller ovale letvægtskrukker har vi dem. Letvægtskrukker er yderst holdbare og tåler det danske vejrforhold. Letvægtskrukker er yderst populært fordi de er lette at flytte og fås i mange stilarter.

Se vores forskellige letvægtskrukker her

 • Betonkummer

Betonkummer er en af de mest kendte typer af krukker. Betonkummer kaldes også for et betonrør da de ofte kun findes i runde modeller. Vi har forskellige typer af betonkummer som både er firkantet, runde og sekskantet. Betonkummer giver friheden for selv at lave den højde man ønsker ved at stable dem ovenpå hinanden.

Se vores betonkummer her

 • Urtepotter

Vores urtepotter fås i mange forskellige stilarter og kan både bruges udendørs og indendørs. Mange af vores forskellige urtepotter kommer uden huller i bunden så man selv skal bore hvis man vil have dræn i bunden. Vores urtepotter fås bl.a. i fiberbeton, beton og keramik.

Se vores urtepotter her

 • Stålkurve

Vores forskellige stålkurve benyttes til mange forskellige formål. Typisk bliver stålkurve brugt som et dekroativt element til ens bord og hylder, men fås også i størrelser hvor man kan have pind til bålfade og udendørs bål.

Se vores forskellige stålkurve her.

 • Stålkrukker

Vores stålkrukker / plantekrukker er populære fordi de fås i forskellige størrelser og kan bruges til både plantekrukker, men også kan bruges til at opbevare arbejdshandsker eller andet haveværktøj.

Køb vores stålkrukker her

Havekrukker til haven

Når man har valgt sin havekrukke, er det vigtigt at man planter sine planter korrekt. Det første trin til at plante sine planter korrekt er at man fylder cirka 1/3 af sin havekrukke med drænmateriale som bl.a. kan være lecanødder eller vækstler. Drænlaget hjælper med at dræne det overskydende vand og forhindre rodrot.

Efter man har fyldt 1/3 med dræn og fyldt pottemuld ovenpå er det vigtigt at man placerer sin plante sådan der er mest mulig plads for den at vokse. Hvis planten er stort, kan man tilføje en støttepind så den vokser lige.

Efterfølgende er det vigtigt at dine planter i havekrukken fås regelmæssigt vand og skygge alt efter hvilken plante man har. Hvis man følger ovenstående trin, vil man have smukke og sunde planter i ens havekrukker som holder i langtid.

Hvorfor skal man have krukker i haven?

Havekrukker er som tidligere nænt en smuk og let måde at tilføje liv til ens uderum. Havekrukker giver også mulig for at tilføje sin eget personlig touch til have ved at man vælger den stil man gerne vil have og den plante der passer til ens hus.

Ved at have havekrukker i sin have for man en række fordele:

 • Fleksibilitet: Havekrukker kan placeres stortset overalt og kan nemt flyttes alt efter hvordan man skal indrette sin have. Havekrukker kan også fås med vogne så de er ekstra nemme at flytte.
 • Plantevalg: Krukker giver masser af muligheder for at plante forskellige blomster, urter, grøntsager og træer. Krukker giver også mulighed for let at skifte ens plante ved at fjerne den gamle plante og skifte jord.
 • Beskyttet: Krukker er ikke kun dekorative, men giver også beskyttelse mod skadedyr og uønsket ukrudt, da de er hævet væk fra jorden.

Man kan opsummere med at havekrukker er en praktisk og stilfuld måde at tilføje liv og ekstra indretning til ens uderum. Havekrukker kan være med til at skabe et dekorativt udseende og mulighed for at plante mange forskellige slags planter og blomster, mens de er beskyttet mod dyr og ukrudt.

Mangler du hjælp til krukker?

Har du spørgsmål, eller mangler et svar vedrørende vores krukker er du mere end velkommen til at skrive til os på [email protected] eller ringe på 97491452.

Hvis du gerne vil se vores forskellige krukker har vi næsten alle udstillet i vores udstilling som du kan besøge alle ugens dage.